Horoszkóp

Különleges dolgot jelent, amikor pénzt találsz az utcán

Találtál már pénzt az utcán? Akkor pontosan tudod, az is óriási örömet jelent, ha csupán néhány forintra bukkantál. Ha még többre, arról már nem is beszélve. Ilyenkor biztosan úgy érzed, rád mosolygott a szerencse. Nem tévedsz, valóban ezt jelenti, ha pénzt találsz az utcán. Sőt, még ennél is többet, valami egészen izgalmas dolgot...

A pénz az erőt, a hatalmat, az értéket szimbolizálja, így nem véletlen, hogy mindenki minél többet szeretne belőle. Amikor úgy érzed, tele a zsebed, értékesebbnek gondolhatod magadat is. Érdemes ezt a gondolatot minél gyakrabban elképzelned és átélned. A vonzás törvénye szerint a zsebed egyre jobban megtelik, ha pozitív érzésekkel tölt el a pénz gondolata. Semmi rossz nincs benne, ha szereted a pénzt, csak még több lesz belőle.

Pénzt találni szerencsét jelent

Az is biztos, határtalan örömet érzel, amikor pénzt találsz. Úgy érzed, végre rád mosolygott a szerencse. Nem tévedsz, pénzt találni a kínaiak szerint is szerencsét jelent. És vajon mit még?

A pénznek spirituális jelentése is van: azt jelenti, értékes és gazdag vagy. Nem abban az értelemben, hogy tele a zsebed, hanem lelkileg vagy igazán teljes és értékes. Nos, amikor pénzre bukkantál az utcán, könnyen lehet, angyalod üzenetére, jelére figyeltél fel. Az üzenet pedig egyértelmű, szeresd önmagad, légy elégedett. Értékes és lelkileg is gazdag ember vagy.

Pénzt találni többet jelent a szerencsénél

Érmét vagy bankjegyet találni mást jelent

Könnyen lehet, csupán néhány aprót találtál az utcán, de megeshet az is, hogy akár több ezer forint hevert előtted. Érdemes azon is elmerengned, vajon mi járt éppen a fejedben, amikor megláttad a pénzt a földön.

Amikor érméket találsz

Az érmék tartósabbak a papírnál, fényesek, csillogóak. A spirituális üzenet szerint ezért, amikor érmét találsz, hamarosan új lehetőségek villanhatnak fel előtted. A szerencséd nem csupán pillanatnyi, tartósan nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak elé nézel. Engedd el a félelmeket, és bátran nyiss az új kezdet felé.

Amikor bankjegyre bukkansz

A bankjegyek spirituális üzenete szerint az angyalok támogatnak és segítenek téged. Bízz az ösztöneidben, a megérzéseidben, hamarosan pozitív változás történik az életedben. Figyelj a céljaidra, és tudd, bármikor megvalósíthatod őket.

(via conscious reminder)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top