Horoszkóp

Ezt jelenti az 1717, az angyalok száma

Az angyalok gyakran számokon keresztül üzennek. Előfordulhat, hogy néhány napon belül többször is látod az 1111-et, a 222-t vagy az 1717-et. Valamennyi az angyalok száma, valamennyi különleges jelentést hordoz. Mit jelent az 1717? Ismerd meg az izgalmas részleteket.

Amikor rövid időn belül többször találkozol ugyanazzal a számmal, az sosem történik véletlenül, az angyalok a számokkal üzennek. Meglátod például, hogy a mutató 11 óra 11 percet jelez, de az is lehet, az utcán különböző rendszámtáblákon bukkannak fel ugyanazok a számok. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy angyalod szeretne neked valamit üzenni neked. Az 1717 szintén számtalan formában megjelenhet előtted. Vajon mit jelent, és miért olyan fontos ez a szám? Íme, a részletek.

Az 1717 üzenete neked szól

Az angyali üzenet mindenkor egyéni, csak neked szól, csakis rád érvényes. Mindegy, mit olvasol vagy hallottál a számok jelentéséről, amikor felbukkannak előtted, az üzenet egyedi. A megérzésed, az intuíciód segíthet a pontos megértésében. Az angyali számokat sosem lehet egyvalamire ráilleszteni, a jelentés, az üzenet mindenkor személyre szóló. Az általános jelentés természetesen nagyon sokat segíthet az inspirációban, a neked szóló egyedi üzenet ugyanakkor mindig ott rejlik benned.

angyal szám 1717 spirituális jelentés

Az angyali 1717 különleges üzenetet közvetít

Ezt jelenti az angyali 1717

Az angyalszám az 1-es és a 7-es számok kombinációja, és mivel a számok ismétlődnek, ezért az energiájuk is jóval erősebb. Az 1-es az új kezdet, az elindulás, a kezdeményezés, az előrehaladás száma, amely segíti a kreatív, a teremtő és alkotó energiákat is. Az angyali üzenet szerint légy pozitív, bővítsd az ismereteidet, és maradj kapcsolatban a magasabb éneddel, vagyis az angyaloddal. A 7-es szám a spirituális energiákat segíti, kapcsolódhatsz a kollektív tudattalanhoz, használhatod a belső bölcsességedet és a benned rejlő mágiát, a teremtő erőt. Angyalod azt üzeni a 7-es számmal, hogy új spirituális ajtókat nyithatsz meg, új lehetőségeket kapsz a lelki fejlődésedhez.

Az 1717 mindezek alapján azt az üzenetet közvetíti számodra, hogy használd a benned lévő spirituális erőt és képességet, légy magabiztos, mutasd meg az utat másoknak is. A saját pozitív példádon keresztül vezesd a többieket. Éld meg az élet örömeit. A benned lévő szenvedélyt és szeretetet sugározd másokra is. Próbálj megszabadulni a kétségektől, engedd el a bizonytalanságot, a félelmet.

Lépj ki a megszokottságból, lépj túl a határaidon, fedezd fel az ismeretlent. Mindez nemcsak a lelki fejlődésedben segít, hanem abban is, hogy az angyalok egészen váratlan lehetőségeit észrevehesd, az áldásukat megtapasztalhasd.

(via ask angels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top