Horoszkóp

Válassz egy arkangyalt, és ismerd meg az üzenetét

Az arkangyalok Isten közvetítői, ők a legfőbb angyalok. Bármikor kérheted a segítségüket, a támogatásukat, amikor csak szükségét érzed. Ezúttal angyali közvetítő segítségével tolmácsoljuk az üzeneteiket. Vajon mit szeretnének tudatni veled? Válassz egyet az angyalos kártyák közül, és máris megismerheted a részleteket.

A számodra legfontosabb arkangyali üzenetet úgy tudhatod meg, ha választasz egyet a gyönyörű angyalos kártyák közül. Ne siesd el a döntést, nézd meg alaposan a képeket, és amelyik a legjobban tetszik, amelyiknek az energiáját a legerősebben érzed, azt a képet válaszd. Az üzeneteket lejjebb görgetve olvashatod el.

arkangyalok üzenet

1. Ha Mihály arkangyalt választottad

arkangyal mihályMihály arkangyal az erő és a támogatás üzenetét közvetíti számodra. Talán magányosnak érezhetted magad az elmúlt napokban, vagy a körülötted élők nem értenek meg téged. Angyalod emlékeztet rá, sosem vagy egyedül, bármikor kérheted a segítségét. Segít észrevenni, hogy minden szomorúságban lelhetsz örömet, minden álmodat meg tudod valósítani, és minden harcod győzelemmel érhet véget. Haladj tovább az utadon, amit kijelöltél magadnak, a reményt, a hitet nem veszítheted el.

2. Ha Uriel arkangyalt választottad

arkangyal urielUriel arkangyal a jólét üzenetét közvetíti számodra. Kérd az angyal segítségét, aki megmutatja a bőség, a jólét felé vezető utat, és azt is, hogy az életed már most is milyen gazdag és termékeny. Amiben igazán hiszel, azt meg is tudod valósítani. Fogadd tárt karokkal az újat, és mindent, amit már megkaptál. Megérdemled a bőséget, a jólétet. Amit kifelé mutatsz, amit másoknak adsz, ugyanazt kapod vissza az univerzumtól is.

3. Ha Rafael arkangyalt választottad

arkangyal rafaelRafael arkangyal az egészség és a szeretet üzenetét közvetíti számodra. Az angyal szerint, amikor a múltban élsz, nem haladsz előre, amikor pedig a jövő miatt szorongsz, akkor sem élsz a jelenben. Az egészségedre, a boldogságra, a szeretetre a jelen pillanatban találhatsz rá. Szabadulj meg a múlt fájdalmától és a jövő aggodalmától, éld meg a jelen legboldogabb perceit. Így lehetsz egészséges, így fejlődhetsz, és boldogulhatsz az életedben.

4. Ha Jofiel arkangyalt választottad

arkangyal jofielJofiel arkangyal az öröm és a boldog napok üzenetét közvetíti számodra. A sikeres és boldog emberek bármit is tesznek az életükben, azt mindenkor örömmel, elégedettséggel teszik. Az angyal szerint nagy kihívás előtt állsz, hogy megérthesd, a félig nyitott ajtót teljesen ki kell tárnod ahhoz, hogy később be tudd csukni. Amikor az ajtót félig nyitod meg, az öröm és a boldogság is csupán félig áramlik az életedben.

5. Ha Gabriel arkangyalt választottad

arkangyal gabrielGabriel arkangyal a változás üzenetét közvetíti számodra. Az angyal szerint a szomorúság nem tart örökké, a rossz napoknak is vége szakad egyszer. Semmi sem örök érvényű, semmi sem visszavonhatatlan. Éppen ellenkezőleg, minden változik, és minden változás, minden folyamatosan alakul át körülötted. Változtass meg mindent az életedben, amit szükséges, töltsd fel magad erővel, energiával, a siker nem marad el.

6. Ha Chamuel arkangyalt választottad

arkangyal chamuelChamuel arkangyal arra biztat, mielőbb engedd el a félelmeket. A félelem csak akadályoz az életedben, amint elengeded, az áramlás is megindulhat. Ne félj megélni a szomorúságot, a fájdalmat, meríts erőt az érzésekből. Ne nyeld vissza a könnyeket sem, a sírás megtisztítja a lelkedet. Hidd el, hogy soha nem vagy és soha nem is leszel egyedül. Használd bámulatos képességedet, hogy soha többé nem érzed magad magányosnak.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top