Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Ezt jósolja a hétre

A szimbólumok rendkívül beszédesek. Persze elsőre nem mindenkor egyszerű megfejteni a jelentésüket, de ha megérted a rejtett üzenetet és követed a javaslatot, az életed is pozitív irányban változik. Nézd meg a különleges szimbólumokat, és döntsd el, melyik tetszik a legjobban. Milyen fontos üzenetet kapsz április első hetére? Íme a részletek.

Nézd meg tehát a gyönyörű szimbólumokat, és válaszd a legvonzóbbat vagy azt, amelyiket bármilyen okból a legközelebb érzed a lelkedhez. Csak azt követően görgess lejjebb, amikor meghoztad a végleges döntést.

szimbólumok jóslat április

Az első szimbólum: a ragyogás

szimbólum jóslat spirituális üzenet áprilisA szimbólum üzenete szerint a gondolataiddal, a tetteiddel alakítod a saját valóságodat. Talán kételkedsz benne, hogy képes lehetsz az álmaidat megvalósítani, ilyenkor gondolj rá, mennyire szenvedélyes, lelkes és bátor vagy, aki igenis meg tudja valósítani a céljait. Ez az időszak a legalkalmasabb rá, hogy végre higgy magadban, és teremtsd meg mindazt, amit igazán szeretnél. Persze ehhez előbb találj célt magadnak, majd tedd meg a megvalósítás felé az első lépést. Nem kell látnod a megvalósulás felé vezető utat, bőven elegendő, ha a cél lebeg a szemed előtt. Amikor hiszel önmagadban, a sikerben, az energiáid megsokszorozódnak, és érezni fogod, mit és hogyan tégy. Menni fog, ne hagyd ki a kedvező lehetőséget!

A második szimbólum: az univerzum

szimbólumok spirituális üzenet jóslat áprilisA második szimbólum üzenete szerint a legfontosabb, hogy a jelen pillanatában élj. Amikor a múlt miatt szomorkodsz, az emlékeid rabságában élsz, amikor pedig szorongás fog el a jövővel kapcsolatosan, olyasmiért aggódsz, ami még meg sem történt veled. A múlt és a jövő nem több, mint az elméd kivetítése, egyik sem létezik. Ami valóban megtörténik veled, az éppen ebben a pillanatban és ezen a helyen történik, a jelenben, a mostban. A múltat nem tudod megváltoztatni, ellenben folyamatosan tehetsz a jelen és a jövőbeli boldogságodért. A legjobb időben vagy, hogy köszönetet mondj a múltért, elengedd a fájdalmas emlékeket és megteremtsd a jelen világodat. Lépj tovább, érdemes.

A harmadik szimbólum: a jin-jang

yin yang szimbólum spirituális üzenetMegbízható, felelősségteljes és kifejezetten tehetséges személyiségtípus lehetsz, ha ezt a képet választottad. A céljaidért teszel, és meg is valósítod azokat. A jin-jang szimbóluma szerint a legnagyobb kihívást talán a türelem jelenti a számodra, és az, hogy képes légy az élettel áramolni. Hajlamos lehetsz a szorongásra, és nem mindenkor hiszel a dolgok természetes rendjében, ritmusában. Amikor bizonytalannak érzed magad, mindig jusson eszedbe, az élet tökéletes, és minden folyamatnak megvan a maga ideje, neked pedig csak haladnod kell a boldogság felé vezető ösvényen. Amiért teszel az életedben, annak az eredményét is látni fogod. Bízz benne, minden úgy történik, ahogyan annak lennie kell.

A negyedik szimbólum: a teljesség

szimbólum spirituális üzenetAz univerzum mindenkor az egyensúlyra törekszik. Minden cselekedetre érkezik válasz, és valamennyi következményeket von maga után. Amikor szeretettel, nagylelkűséggel, bőséggel a szívedben cselekszel, a pozitív érzések többszörösen érkeznek vissza hozzád, viszont csak akkor érzékeled, ha el is fogadod azokat. A szimbólum üzenete szerint éppen ezt az univerzális tanítást kell most megértened. Amit adsz, amit sugárzol magadból, pontosan azt kapod vissza. Vedd észre, már nagyon sokat adtál az elmúlt időszakban, épp ideje, hogy elfogadd mindazt az ajándékot, amit az univerzum visszajuttat hozzád. Az élettől azt kapod, amiről úgy gondolod, megérdemled. Ne korlátozd magad, hiszen mindent megérdemelsz.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top