Horoszkóp

Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád

Képzeld el, hogy valahol az álmok varázslatos világában káprázatos és csodás fák pompáznak. Az egyik fa ágai a pénztől roskadoznak, a másikét a legkülönfélébb és legzamatosabb gyümölcsök húzzák le. Melyiket választanád, melyik fa termését szüretelnéd le? És vajon mit árul el a választásod rólad? Mit üzennek, mit jósolnak a bőségfák? Máris kiderülnek a részletek.

Nézd meg a bőségfákat, és döntsd el, melyikről szüretelnéd le a gyümölcsöket. Izgalmas jóslatot, választ olvashatsz. Felkészültél?

bőségfa személyiség teszt spirituális jóslat üzenet

A pénzzel teli bőségfát választottad

bőség fa személyiség teszt jóslatIgazán pozitív hírek várnak rád, ha a pénzzel teli bőségfát választottad. A nem túl távoli jövőben bámulatos változást tapasztalhatsz az életedben, amelyet követően nagyon sokan irigyen tekintenek majd rád. A legjobb, ha óvatos leszel, és inkább senkinek sem beszélsz az életedben történt különleges lehetőségről. A társasági életben egyre magabiztosabb leszel, és az is biztos, hogy a hozzád leginkább közelállók őszinte támogatását is élvezheted. Szükség esetén segíthetnek a problémák kezelésében is. Kétségtelenül megtapasztalod az életedben a bőséget, ugyanakkor nem biztos, hogy az érzés hosszú távon is boldoggá tesz majd téged. A valódi bőséget ugyanis nem csupán a pénz jelenti. Amikor rádöbbensz erre az igazságra, másként tekintesz az életre, és a boldogságot is máshol kezded el keresni.

A gyümölcsökkel teli bőségfát választottad

bőségfa személyiség teszt spirituális üzenet jóslatKülönleges jóslat vár rád, ha ezt a bőségfát választottad. Nagyon sokat fogsz kapni a nem túl távoli jövőben. De nem pénzt és nem is gazdagságot, nagyon sok örömet, boldogságot, szeretetet. A pénzügyek miatt sem kell különösebben aggódnod, bár az is igaz, a bőséget nem feltétlenül a pénzben éled meg. Ennek ellenére nyílnak lehetőségek előtted az anyagi fejlődéshez. Amiben ugyanakkor ténylegesen érezheted  a növekedést, az a boldogság, az elégedettség érzése lesz. Nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, hiszen olyan érzések ébrednek benned újra, melyeket már hosszú ideje nem tapasztaltál. Mindegy, hogy egyedül élsz vagy a pároddal, a párkapcsolati problémák szertefoszlanak. Előbbi esetén párra találsz, utóbbinál elmélyülnek közöttetek az érzések. A valódi bőség érzése járja át a lelked.

(via) borító: Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top