Horoszkóp

6 biztos jel, hogy üzeneteket küld az univerzum

Agyad, elméd számtalan információt dolgoz fel nap mint nap. Amikor az univerzumból érkeznek az üzenetek, egyáltalán nem biztos, hogy észre is veszed azokat. Könnyen lehet, érzed, hogy történik valami körülötted, de nem tudod pontosan, mi is az. Az univerzum több módon is próbál a kérdéseidre válaszokat küldeni. Íme a 6 legtipikusabb jel. Mostantól vedd észre őket!

1. jel, hogy az univerzumból üzenet érkezik

Amikor váratlanul elönt az inspiráció. Kreatív gondolataid támadnak a semmiből, ihletet kapsz valamihez, akkor egészen biztos lehet, az üzenet az univerzumból érkezett. A váratlanul jött segítséggel mindenképpen érdemes élned. Téged segít.

2. jel, hogy üzenetet kaptál az univerzumból

Mindenki álmodik, minden éjjel álmodik akkor is, ha nem emlékszik rá. Amikor furcsa, mégis valóságosnak tűnő álomképpel ébredsz, és az megmarad, nem megy ki a fejedből az ébredést követően is, egészen biztos lehetsz, fontos üzenetet kaptál. Könnyen lehet, eleinte egyáltalán nem érted az álomszimbólumokat, mégis biztos, hogy fontos jelentést hordoznak. Előbb-utóbb magadtól rájössz.

3. jel, hogy üzenetet küldött az univerzum

Amikor egészen váratlanul a tudattalanodból tör fel egy érzés, egy gondolat, az is az univerzum jelzése számodra. Ilyesmi akkor történhet veled, amikor például nézel egy filmet, és elhangzik benne egy mondat, ami éppen a téged foglalkoztató kérdésre ad választ. Ilyen lehet egy felirat az utcán vagy bármilyen más hasonló jel.

4. jel, amely szerint üzeneted érkezett az univerzumból

Egészen egyedi ötlet jut az eszedbe. A téged foglalkoztató problémával kapcsolatosan keresed a megoldást, és épp, amikor nem is gondolsz rá, eszedbe jut a megoldás. Eleinte nem is gondolod, hogy valóban jó az ötlet, aztán amikor kipróbálod, beigazolódik, az működik. Az “ötletet” az univerzum küldte neked.

5. jel, hogy üzen az univerzum

Úgy tartják, a geometria, a mértan az univerzum nyelve. Ezért is lehetséges, hogy bizonyos formákat, mint amilyenek például a piramisok, szentként tisztelnek. Igencsak erős univerzális üzenet, amikor valamilyen módon szembetalálod magad az ilyen formákkal. A számok, az alakzatok, de még egy levél is mértani lehet. Ha többször felbukkannak, fontos üzenetet hordoznak.

6. jel, hogy az univerzum próbál üzenni neked

Amikor érzed a szeretetet, vagy szerelmes leszel, nem a másik embertől függ, az érzés benned ébred, benned él. Az univerzum a szereteten keresztül is üzenhet. A feltétel nélküli szeretet gyakran egészen váratlanul önt el, érezheted, ha épp valakivel jót tettél, vagy egyszerűen csak azt érzed, csupa jó ember vesz körül téged. Az érzés az univerzumból érkezik. Kérd minél többször!

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy üzeneteket küld az univerzum
Ezekből a jelekből tudhatod, üzeneteket küld az univerzum

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top