Horoszkóp

Ezért érdemes zenét hallgatni minél gyakrabban

A zene az univerzum nyelve. Mindenkire hat, mindenkiből érzelmeket vált ki, teljesen mindegy, ki melyik országban él, és milyen nyelvet beszél. A zene összeköt, ereje pedig óriási. Még gyógyítani is képes. Próbáld ki, és érezd különleges vibrálását akár már ma is.

A zenén keresztül megértheted a világot anélkül, hogy nyelveket beszélnél vagy tanulnál. A zene univerzális, mindent átható, nem szavakra épül, hanem az érzésekre

Az ereje óriási. Arra is képes, hogy meggyógyítson. Gondolj csak bele, amikor épp szerelmi bánat kínoz, szinte mindenkor zenét hallgatsz. Könnyen lehet, eleinte még több sírást váltanak ki belőled azok a dallamok, amelyeket például közösen hallgattatok. Közben mégis érzed az erőt, az energiát, a gyógyító érzéseket. 

A zene és az érzelmek közös nyelvet beszélnek. Még az sem baj, ha nem érted a szavakat. Az érzések így is átjönnek, így is pozitívan hatnak rád. Miközben zenét hallgatsz, tested egészében érezheted a dallamból áradó különleges energiát. A zene mindent képes megváltoztatni, téged is. Mindenkire egyaránt hat. Nem tudod magad kivonni alóla. 

A zene a lelked hangja is. Újra és újra arra ösztönöz, hogy önkéntelenül is bekapcsold és hallgasd. Amikor fáradt, enervált vagy újult energiákkal tölt fel. Lelkesít és felpörget. Amikor idegesnek, feszültnek érzed magad, a lágy dallamok megnyugtatnak. Minden sejtedre hatnak. A zene megunhatatlan, végig kíséri az egész életedet. Olyan, mint az orvosság. Meggyógyít testet és lelket egyaránt. Élvezd minél többet.

A zene az univerzum nyelve
A zene az univerzum nyelve

(via idapod)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top