Horoszkóp

Melyik Buddhát választod? Ezt jósolja a jövődről

Vajon boldogság, párkapcsolat vagy milyen más, új lehetőségek várnak rád a közeli jövőben? Válassz egyet a különleges Buddha-képek közül, és pillants bele a jövőbe. Izgalomra és személyes jóslatra számíthatsz. Nos, melyik Buddhát választod? Vagy éppenséggel melyik Buddha választ téged?

Fölmerülhet benned a kérdés, hogyan választhatod ki a megfelelő Buddha-képet. A legfontosabb szabály, hogy nem te választasz, Buddha választ téged. Buddha vonz magához, ő szólítja, ő érinti meg a lelked. A Buddha-képek titka, hogy sajátos, egyedi jelentésük, üzenetük van. Melyik szól hozzád a leginkább? Melyik vonja magára a figyelmedet a legerősebben? Buddha lélekemelő üzenetét, tanácsait, jóslatait a képek alá görgetve találod.

buddha kép jóslat

Ezt jósolja az 1. Buddha

Két lábbal állsz a földön, a szeretteiddel gyengéd és figyelmes vagy. Nyugodt és megbízható ember vagy. Erősen törekszel az egyensúlyra, amikor nem találod, nem érzed jól magad. Gyakran aggódhatsz, pedig valójában nem lenne rá okod. Az életedben óriási fejlődésre, előrelépésre számíthatsz. Ha még egyedül élsz, hamarosan megismerkedhetsz valakivel, aki mélyen érinti meg a lelkedet. Ha már párkapcsolatban, házasságban élsz, új fejezet kezdődik az életetekben. Buddha tanácsa szerint ismerd meg mindazt, ami előrevisz, ahogyan azt is, ami visszatart. Válassz bölcsen.

Ezt jósolja a 2. Buddha

Független és erős a személyiséged, ha ez a kép szólított meg téged. Nem szívesen kéred mások tanácsát és segítségét, az életedet magad irányítod és igazgatod. Kifejezetten tehetséges ember vagy, több dologhoz is értesz. Hajlamos lehetsz a túlzott óvatosságra, a kockázatokat inkább messze elkerülöd. Érdemes átgondolnod, vajon mi az, amit a leginkább meg kellene változtatnod az életedben. Eljött ugyanis a változásra megfelelő pillanat. Élj a lehetőséggel, hiszen bámulatos dolgot tudhatsz magadról. Buddha szerint mindegy, melyik ösvényt választod, de sétálj rajta végig.

Ezt jósolja a 3. Buddha

Toleráns, türelmes ember vagy, aki a sokszínűséget támogatja. Kerülöd az agressziót, bármi is vegyen épp körül téged. Diplomatikus természetednek köszönhetően próbálsz mindenkit megérteni. Hűséges és megbízható vagy, nem célod, hogy megbánts másokat, cselekedeteidben inkább a szeretet vezérel. Olyan szituációval nézhetsz szembe a közeli jövőben, amellyel kapcsolatosan függőséget érezhetsz. Mindenképpen állj ki önmagadért, a saját véleményed mellett, higgy magadban. Nagyon pozitív változás előtt állsz. Buddha azt kéri, tarts távolságot a negatív emberektől, ők azok, akik a problémákat keresik mindenben.

Ezt jósolja a 4. Buddha

Előbb gondolsz másokra, mint magadra, ha ez a kép választott téged. Szívesen segítesz másoknak, mégis nagyon szabad a lelked. Nagyon jól látod mások problémáit, és a tanácsaid is helyénvalók. Mélyen érző típus vagy, az érzéseidet mégsem mutatod meg. Békés és nagyon nyugodt a természeted. Itt az ideje, hogy önmagadra is figyelj egy kicsit. Tedd azt, amit igazán szeretnél, fedezd fel, ki is vagy valójában. Bámulatos tulajdonságokra deríthetsz fényt, csodával határos dolgok történhetnek veled a közeli jövőben. Buddha tanácsa szerint a boldogság döntés kérdése és nem az eredmény. Semmi sem tesz téged boldoggá, amíg magadat nem teszed azzá.

Ezt jósolja az 5. Buddha

Nagyon szívósan és keményen dolgozol, igazán céltudatos és rendkívül kreatív ember vagy. Miközben kitűnő a problémamegoldó képességed, empátiát sugárzol, és megértően fordulsz mások felé. Időnként mégis elbizonytalanodhatsz a saját képességeidben. Higgy önmagadban és a céljaidban, mert bármire képes vagy, mindent megvalósíthatsz, amit igazán szeretnél, amiben valóban hiszel. Az életedben pozitív változásra számíthatsz, légy nyitott és őszinte, önmagaddal is. Buddha tanácsa szerint minden reggel újra megszületsz, ezért amit ebben a pillanatban teszel, mindenkor az a legfontosabb.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top