Horoszkóp

Melyik a legboldogabb pár a képen? Döntésed sokat elárul rólad

Vajon melyik páros a legboldogabb szerinted? Döntésed különleges dolgot árul el rólad, és persze a te párkapcsolatodról is sok mindent elmond. Nos, melyik páros a legboldogabb a három közül? Ezúttal is izgalmas játékra invitálunk.

A feladat nagyon egyszerű – vagy talán mégsem annyira. Nézd meg a rajzokat, és döntsd el, szerinted melyik páros a legboldogabb. A rajzokon csupa olyan párt láthatsz, akik megérintik egymást. Nagyon árulkodó, hogyan teszik ezt. Szakértők szerint a harmonikus vagy éppen kevésbé harmonikus párkapcsolat egyik jelzése éppen az érintés. Te és a párod hogyan érintitek meg egymást? Mit mesél rólad, rólatok mindez? Válassz egyet a képek közül, és megtudhatod a választ.

Ha szerinted az első pár a legboldogabb

Az első rajzon az tűnik fel a leginkább, hogy a hölgy mennyire büszke a párjára. Ha ezt a képet válaszottad, természetesen rád is érvényes lehet ez a kijelentés. A hölgy ugyanakkor független, el tudja magát látni, és nem különösebben érdekli, mit gondolnak róla mások. A férfi odaadó típusnak tűnik a rajzon. A párkapcsolatát különösen értékeli, és mindent megtesz szerelme boldogságáért. A kapcsolat mottója: Nyitottság egymás felé. Büszke lehetsz önmagadra, a párodra, és a kapcsolatotokra is.

Ha szerinted a második pár a legboldogabb

A rajzon első ránézésre is kitűnik, a férfi a vezető, így vélhetően az ő szava számít inkább. Nagyon megbízható típus, ugyanakkor kissé türelmetlen és indulatos lehet. A hölgy, vele ellentétben, egyensúlyt és harmóniát teremt a kapcsolatban nyugodt és békés természetének köszönhetően. A párkapcsolat mottója: A férfi összetart, a nő egyensúlyba hoz. Ha ezt a képet választottad, a te párkapcsolatod is hasonló elvek mentén működik.

Ha szerinted a harmadik pár a legboldogabb

Ha erre a párra esett a választásod, akkor rólatok elmondható, olyan típusok vagytok, akik nem teszik közszemlére a magánéletüket. Mindketten értékelitek, tiszteletben tartjátok a másik kívánságait, a véleményét, az érdeklődését. Talán nem ti képviselitek külsőségekben a tökéletes párkapcsolatot, de belül pontosan tudjátok és ismeritek egymás tulajdonságait, így nálatok romantikusabb párt keresve sem találni. A párkapcsolat mottója: A belső értékek a legfontosabbak. Legyetek rá büszkék.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top