Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Ez egy izgalmas személyiségteszt

Szereted a személyiségteszteket? Akkor ezt a mostanit semmiképp sem kéne kihagynod. Izgalmas és nagyon pontos részleteket árul el rólad. Próbáld ki! Meglepő lesz.

A tudat és a tudattalan folyamatos kapcsolatban áll egymással, s természetesen erősen hatnak is a másikra. A tudattalanból számos emléket, lenyomatot, tapasztalatot lehet a felszínre hozni a megfelelő technikákkal. A pszichológia előszeretettel alkalmazza a különböző személyiségteszteket, hogy minél többet tudhasson meg a kliens tulajdonságairól, a mélyen rejlő problémákról, vagy épp az erősségekről.

Ez a mostani különleges teszt is természetesen valami hasonlót “vizsgál”. Persze, nem érdemes véresen komolyan venni, de néhány perces kikapcsolódásként remek időtöltés lehet. Nem mellesleg nagyon izgalmas, hogy például te mit veszel észre először egy összetett képen, s mit lát a párod, a legjobb barátod, vagy a kollégád. Nos, ha felkészültél a játékra, akkor nézd meg a képet, és fedezz fel rajta egyetlen részletet. Vajon melyik mozaikdarabkára irányult elsőként a figyelmed? Nagyon fontos az első válasz, hiszen ez biztosan a tudattalanból érkezik. A másodikat a logikus, tudatos agy már felülbírálja…

Válaszodat a kép alá görgetve olvashatod el.

Nos, mit látsz először a képen?

Melyik részlet ragadja meg első pillantásra a figyelmedet?

Melyik részlet ragadja meg első pillantásra a figyelmedet? (horoscope daily)

A személyiségteszt válaszai közül keresd ki a sajátodat!

  1. Fenyőfák: Domináns, erős típus vagy, ha a fenyőfákat pillantottad meg a képen elsőként. Nem mellesleg nagyszerű szervezői képességgel is rendelkezel. Használd minél többet!
  2. Napozó lány: A jóra, a szépre törekszel az életedben. A nehézségeket, a rosszat, a negatívumokat próbálod kikerülni, és nem észrevenni.
  3. Színes napernyő: Ha a napernyőt vetted észre elsőként a képen, amellett, hogy színes egyéniségnek számítasz, csak ritkán mutatod meg a valódi érzelmeidet. Minden helyzetben próbálsz uralkodni magadon, mert talán gyermekkorodban azt tanították, hogy “viselkedni kell”.
  4. Libikóka: Akárcsak a mérleghinta, a te hangulatod is hol fent, hol lent van. Könnyen befolyásolja a hangulatodat, a véleményedet a környezeted. S időnként apróságokon is hajlamos lehetsz hosszasan bosszankodni.
  5. Virágzó cserje: Nagyon érzékeny lehet a személyiséged, ha a virágzó cserjére esett a választásod. Az is biztos, hogy könnyen átérzed mások problémáit. Talán még együtt is sírsz velük a bajban, és együtt nevetsz, amikor vidám dolgok történnek velük, veled.
  6. Piknik kosár: Te sohasem döntesz elhamarkodottan, meggondolatlanul. Sőt, inkább többet hezitálsz a döntéseken, mint az indokolt lenne. De sosem döntesz rosszul. Szervezetten éled az életedet, mindig vannak terveid, céljaid.
  7. Bokor: Ha a kép elején megbújó bokrot vetted észre első pillantásra, könnyen lehet, időnként nagy szükséged van az egyedüllétre. S talán néhány megoldatlan probléma is nehezíti az életedet. De te épp egyedül tudod ezeket a leghatékonyabban rendezni.
  8. Csónak: Amennyiben a csónakot vetted észre a képen először, úgy tűnik, nagyon hiányzik a változás az életedből. Könnyen lehet, épp ideje, hogy munkahelyet, otthont, netán párkapcsolatot válts. Az életedet te alakítod, rajtad múlik, mennyire izgalmas és változatos…
  9. Mentőöv: A te életed is egyhangúnak tűnik, ha a mentőövre figyeltél fel elsőként. De még nem készültél fel a változásra, és az is lehetséges, hogy szükséged van segítségre az életedben. Ezen érdemes elgondolkodnod…
  10. Homokvár: Nemcsak a játék öröme él benned, de a versenyszellem is. Te csöppet sem rettensz meg a nehezebb feladatoktól, sőt imádod a kihívásokat. Nagyon bátran éled az életedet.
  11. Madár: Nagyon jó a humorod, alapvetően vidám a természeted. Hiszel magadban, hiszel a sikeres jövődben. Időnként kissé kiszámíthatatlan és naiv is lehetsz, de ez csöppet sem baj.
  12. Kisgyerek: Nagyon fontosak számodra az érzések, az érzelmi biztonság, ha ezt a részletet pillantottad meg a képen elsőként. A béke és a boldogság kedvéért engedményeket is hajlandó vagy tenni.
  13. Horgász: Nagyon elfoglalt ember lehetsz, a munkád összetett gondolkodást igényel. Az is biztos, hogy nagyon jól tűröd a monoton feladatokat. Hosszú távon ki tudsz tartani még a legunalmasabb helyzetben is. Nagyszerű adottság ez!
  14. Kutya: Nagyon nyitott és barátságos ember vagy, aki természetesen imádja az állatokat. Főleg a kutyákat. A konfliktusokat gyűlölöd, és messze elkerülöd, ha teheted. A harmonikus és jó kapcsolatok mind a munkádban, mind a magánéletedben nagyon fontosak a számodra.
  15. Nap: Úgy tűnik, nagyon vágysz a figyelemre, az érzelmi melegségre. Alapból is kedveled persze a nyarat, a meleget. Talán sokat gondolsz a boldog, gyengéd és érzelmekkel teli párkapcsolatra. Hamarosan teljesülhet a vágyad…

(via horoscope daily) Kiemelt fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top