Horoszkóp

Milyen munka illik hozzád? Válassz egy kártyát!

Akadnak olyan szerencsések, akik már gyermekként is pontosan tudják, milyen munkában találhatják meg a leginkább önmagukat. Mások felnőttként is hosszasan keresgélnek, és akár többféle munkakörben is próbálhatják kibontakoztatni a bennük rejlő képességeket, mire rátalálnak az igazira. Ha te sem tudod, milyen hivatás illik hozzád a leginkább, akkor mindenképpen húzz képzeletben egy gyönyörű kártyát. A különleges válaszból különlegesen hasznos tanácsokra lelhetsz.

Egy olyan feladat vagy munkakör, amit nem szívesen végzel, amiben nem érzed jól magad, csak lehúz, lehangol, és fölöslegesen rabolja az energiádat. Vajon mégis mi lehet a valódi életfeladatod, a sors, amire születtél? Képzeletben húzz a gyönyörű kártyákból egyet, és a választ, a tanácsokat máris megkapod. Melyik tarot kártyát választottad?

kártya jóslat munka állás sorsfeladat

Ilyen munka illik hozzád az első kártya szerint

kártya jóslat munka hivatásAz első tarot kártya a Botok 8-as. Ha ezt kártyát választottad, valódi kalandor lehetsz, aki folyton mozgásban van, szereti a változatosságot, a kihívásokat. Hajlamos lehetsz időnként meggondolatlan döntéseket hozni. Bármilyen munkát is végezz éppen, a kollégák biztosan nagyon kedvelnek téged, hiszen optimista, vidám életszemléleteddel valósággal bearanyozod a napjaikat. Olyan feladatokban érzed magad a helyeden, amit szívből, rajongásból végezhetsz, ami kellően megmozgat, kihívásra, tettekre késztet, változatos és mindenkor izgalmas. Ilyen munkakör lehet a rendezvényszervezés, de bármilyen sporttal kapcsolatos feladatkör is tökéletesen illik a személyiségedhez.

Ez a munka vár rád a második kártya szerint

kártya jóslat munkahely hivatásA második tarot kártya a Kelyhek Királynője. Amennyiben ezt a lapot húztad képzeletben, elmondható rólad, hogy igen erőteljes tulajdonságokkal rendelkezel. Inkább egyedül dolgozol, mint csapatban vagy közösen másokkal. Ha megteheted, hogy válassz, biztosan az előbbi lehetőség mellett döntesz. Szívesen próbálod ki magad új feladatokban még akkor is, ha tudod, valószínűleg hibázni fogsz, viszont azokból mindig tanulsz és fejlődsz. Nem véletlen, hogy az olyan feladatokban érzed magad igazán otthon, ahol szabad kezet, önállóságot kapsz, szabadon dönthetsz, új ismeretekkel bővítheted a tudásodat és használhatod a kommunikációs képességedet. A hozzád leginkább illő hivatást a tudomány, a marketing, az ügyintézői vagy a vezetői területeken találod meg.

Ilyen munkát érdemes választanod a harmadik kártya szerint

munka hivatás kártya jóslatA harmadik tarot kártya a nagyarkánumok 21. lapja, a Világ. Ha ezt a kártyát választottad, szinte bizonyosan olyan típus lehetsz, aki szívesen dönti romba az előítéleteket, a sztereotípiákat. Nem öncélúan teszed, hanem azért, hogy új és hasznosabb dolgokat alkothass. Számodra különösen fontos, hogy a gondolataidat a teljességükben fejezhesd ki. Szívesen elmélkedsz, inspirálódsz és merülsz el a saját gondolataidban, amelyekből aztán különlegesen kreatív ötleteket, alkotásokat hozol létre. Nagyon tehetséges lehetsz a zenében, a tervezésben, az írásban, de színészként, művészként is tökéletesen megállod a helyed.

Ez a hivatás illik hozzád a negyedik kártya szerint

munka hivatás tarot kártya jóslatA negyedik tarot kártya a nagyarkánumok 18. lapja, a Hold. Amennyiben ezt a kártyát választottad, minden bizonnyal gyakorlatias típus lehetsz, két lábbal állsz a földön, kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel. Gondosan megtervezed a céljaidat, amelyeket sikerrel meg is valósítasz. Az olyan feladatokat kedveled a leginkább, ahol használhatod kiváló problémamegoldó és elemzőképességedet. Remekül és hatékonyan szervezel, rendszerben gondolkozol, és az álláspontodat is ki tudod fejezni. Valódi csapatjátékos vagy. A hozzád leginkább illő munka éppen ezért az államigazgatásban vállalt feladatok, a tanári, az irodai, a tanácsadói hivatások.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top