Horoszkóp

Melyik kristályt választod? És milyen jó hír vár rád?

Válassz egyet a gyógyító kristályok közül, és különösen szívmelegentő, igazán pozitív üzenetet olvashatsz. A borús, ködös időszakban fényt és napsütést hoznak ezek a pozitív gondolatok, javaslatok az életedbe. Miért hagynád ki?

A  mai nap újabb lehetőséget kínál, hogy megvalósítsd a céljaidat, hogy boldog lehess. Arra is új esélyt villant fel előtted, hogy a pozitív dolgokra fókuszálj, és végre félretedd a kifogásokat. Szóval, ne halogass tovább, lépj inkább a tettek mezejére. Ehhez küldünk most pozitív energiákat.

Nos, milyen lélekmelengető üzenet vár rád ma? Máris megtudod, ha választasz egyet a három gyógyító kristály közül. Néhány másodpercre figyelj befelé, és a megérzésedre hagyatkozva hozd meg a döntésedet. Nos, melyik kristályt választottad? A neked szóló pozitív üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el.

kristályok üzenet

Ha az első kristály mellett döntöttél

Semmi sem örök érvényű, hiszen minden változik, mozog, fejlődik és megtörténik. A fájdalom is legyen bármilyen erős, változik, idővel pedig el is múlhat. Bármi is történjen az életedben, érted történik. Ugyanakkor mindenhez, amit szeretnél, időre, türelemre, kitartásra van szükség. Biztosan akadnak dolgok az életedben, amiért nagyon sokat teszel, nem hullik könnyen az öledbe. Mégis érdemes fejben tartanod, semmi sem lehetetlen, mindent elérhetsz és megvalósíthatsz, mindenből tanulhatsz, és fejlődhetsz.

Ha a második kristályt választottad

Az álmaid a sikered felé irányítanak. Gondolj csak bele, minden létrejött és megalkotott dolog egy ötlet, egy elképzelés eredménye. A mai nap a legnagyszerűbb alkalmat kínálhatja, hogy elindulj az álmaid megvalósítása felé. Lényegtelen, hogy látod-e a célod felé vezető utat, csak engedd el a félelmeket, és tedd meg az első lépést. Aztán jöhet a következő. Lépésről lépésre tervezd meg, építsd fel az álmod. Közben történhetnek változások, mégis hagyd, haladjon minden a maga rendjében. Az aggódással önmagadat akadályozod az álmod megvalósításában. Következetesen haladj előre, így juthatsz egyre közelebb a célodhoz.

Ha a harmadik kristályt választod

A belső békére biztosan nem találsz rá idegeskedéssel, türelmetlenséggel, kapkodással. Azzal sem, ha erőnek erejével akarod magad az örömre, a boldogságra, a béke érzésére kényszeríteni. Boldogságod útjában számtalan akadály emelkedhet, az önzetlen szeretet érzése, a felajánlás ugyanakkor minden nehézségen átvezet. Semmi másra nincs valójában szükséged, mint megszabadulni a negatív gondolatoktól. Meglátod, így lelhetsz békére a fejedben, a lelkedben egyaránt. Tégy legalább csak néhány próbát.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top