Horoszkóp

Válassz egy kristályt. Érdekes dolgot tudhatsz meg

Ezek a kristályok érdekes üzenetet tartogatnak számodra. Válassz egyet, és megtudhatod, mi vár rád, mit érdemes tenned a közeli jövőben. A kristályok, a drágakövek különleges energiákat sugároznak magukból, gyógyító hatásukról szintén ismertek. Melyikre van most a leginkább szükséged? Válassz egyet, és mindenre fény derül. Sőt, azt is megtudhatod, melyik arkangyal segíthet most neked.

Melyik kristály jellemez téged most a leginkább? Melyik energiájára van szükséged? Válassz egyet a négy közül, és különleges üzenetet, jóslatot tudhatsz meg. A választott kristályt érdemes beszerezned, hiszen segíthet a gyógyulásban, a továbblépésben, a céljaid megvalósításában, és feloldhatja a csakrák blokkjait. Tartsd magadnál, vagy viseld ékszerként.

Mielőtt választanál, hangolódj a kristályok energiájára. Amelyik a leginkább vonz, amelyikre a figyelmed irányul, az lesz a te kristályod. Ne dönts tehát elhamarkodottan, adj magadnak néhány percet a választáshoz.

kristály drágakő személyiségteszt jóslat

Az 1. kristály, a türkíz

kristály türkíz jóslatHa ezt a kristályt választottad, könnyen előfordulhat, az utóbbi időben nem mondod ki, vagy nem azt mondod, amit a lelked mélyén gondolsz, csupán azért, hogy ne bánts meg másokat. Használd meditáció közben a türkizt, és kérd Mihály arkangyal segítségét. A meditációhoz érdemes fehér gyertyát gyújtanod, amely a torokcsakra működését harmonizálja. Blokkoltad ezt a csakrát mostanában, ezért légúti betegségektől is szenvedhetsz. Ha szeretteid miatt aggódsz, az arkangyal szintén segíthet a feszültség oldásában. Meséld el a bánatodat, és kérd, mutasson utat, mutassa meg neked az igazságot. Nagyon gyorsan megtapasztalod a boldogító változást.

A 2. kristály, a rózsakvarc

rózsakvarc kristály jóslatA szívügyekkel lehetnek gondjaid, ha a rózsakvarcot választottad. A kristály, amellett, hogy segít a szerelmet bevonzani, a feltétel nélküli szeretet áramoltatásában is segíthet. Blokkoltad a szívcsakrát, valamiért elzártad a szeretet természetes útját. Érdemes rózsaszínű gyertyát gyújtanod és Szűz Máriához imádkozni, aki újra megtölti a szívedet szeretettel. Ha csalódás, bánat ért, az elengedésben, a megbocsátásban és persze a továbblépésben is segíthet neked. Kérned kell csupán. A szeretet önmagában is gyógyító erővel bír, már önmagában ezért is engedd magadhoz az érzés. Szeresd magadat, hiszen így nyithatod meg az energiát az újabb érzelem, az újabb párkapcsolat felé.

A 3. szerencsekő, a hegyikristály

hegyikristály drágakő csakraAz életedben olyan események történhettek, amelyekben nem látsz még kristálytisztán. Nem véletlen, hogy erre az átlátszó, gyönyörű kőre esett a választásod. Most biztosan jól jönne némi plusz energia is, amelyért bátran fordulj Raziel arkangyalhoz. Az angyal a tisztánlátásban is segíthet és energiával tölti fel a lelkedet. Gyújts zöld színű gyertyát és a kristályt a fejed tetejére, a koronacsakra pontjára helyezve, ellazult állapotban mondd el kérésedet az arkangyalnak. A kristály bizsergető és melengető energiáját az egész testedben érezni fogod. A meditáció közben pedig olyan sugallatot kaphatsz, amely megvilágosítja a problémás élethelyzetet. Tudni fogod, merre haladj tovább.

A 4. drágakő, a kék zafír

zafír szerencsekő harmadik szem csakraOlyan élethelyzetben lehetsz, amely tervezést és előrelátást igényelhet, de nem tudod, valójában mit és hogyan kellene tenned. Ez a csodálatos kő a harmadik szem csakrát nyitja meg, és segít ráérezni a következő lépésre is. Akár előre láthatod azt, mi történik majd veled. A kristályt helyezd a homlokodra, a két szemöldök közötti pontra, amint ellazulsz, érezni fogod a lüktető energiát. Ne akarj semmit sem elérni, csak lazíts. A légzésedre figyelve csupán türelmesen várakozz. A gondolat hamarosan megérkezik, amely szinte szikraként világít rá a lehetséges megoldásra. A zafírt a párnád alatt is tarthatod, így az álmokon keresztül kaphatod a válaszokat.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top