Horoszkóp

6 különös jel bizonyítja, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád

Nagyon különleges képességek mutatkoznak meg annál, akinek nyitva van a harmadik szem csakrája. A homlok közepén, a két szemöldök között lévő energetikai központ egészen biztosan nyitva van, ha a következő jeleket tapasztaltad már magadon...

Csak keveseknek adatik meg, hogy működésbe lép a hatodik csakrájuk, vagyis kinyílik a harmadik szem. A homlok közepén, a két szemöldök vonalában található apró energetikai központ aktiválódását követően egészen másként érzékelsz, mint a szemeddel. Nagyon erősen érzel, és valójában tisztán látsz mindent, amit az érzékszervekkel nem. Milyen különleges képességek jelzik azt, amikor aktiválódik a harmadik szem csakra? A következő jelekből megtudhatod, vajon nyitva van-e, és ha igen, az mi minden jóval jár.

1. Érzékenyebb vagy, ha kinyílt a harmadik szem csakrád

Valójában mindenre jóval érzékenyebben reagálsz azt követően, hogy kinyílt a harmadik szem csakrád. Például a színeket is élesebbnek és fényesebbnek láthatod, de valahogy minden sokkal ragyogóbbnak tűnik körülötted. Az energiákat szinte a bőrödön érzed, és könnyebben érzékeled az emberek valódi szándékait.

2. Gyakrabban fáj a fejed, ha nyitva van a harmadik szem csakra

Tipikus jel lehet, hogy gyakrabban gyötör a fejfájás, mint korábban. Nem véletlenül, hiszen a környezeti hatásokra, mások energiáira is jóval érzékenyebben reagálsz, miután a hatodik csakrád működésbe lépett.

3. Furcsa nyomást érezhetsz a harmadik szem csakra pontnál

A homlokod közepén, a szemöldök vonalában néha furcsa nyomást érzel, ami bizonyítja, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád. Ez amolyan finom pulzáló érzés, ami eleinte szokatlan lehet. Valójában a nap során bármikor érezheted ezt a szokatlan és furcsa érzést.

Tapasztaltad már ezeket a furcsa jeleket? (iStock)

4. Visszaigazolásokat kapsz

A megérzéseid valójában akkor működnek helyesen, ha azokra „visszaigazolást” kapsz. Mit jelent ez? Például eszedbe jutott az egyik legkedvesebb barátod, jó érzések öntenek el vele kapcsolatosan, aztán néhány perccel később felhív telefonon, vagy e-mailt küld neked. Ez a telepatikus jel is utalhat a nyitott harmadik szem csakrára.

5. Ha nyitva a harmadik szem csakra, élénken emlékszel az álmaidra

Talán az utóbbi időben egyre élénkebben álmodsz. A valóságban persze mindenki élénken álmodik, csak az ébredést követően általában semmire sem emlékszik. Nos, a harmadik szem csakra aktiválódásától fogva biztosan megmaradnak a színes álomképek. Érdemes az üzeneteken elgondolkodnod, hiszen nem véletlenül emlékszel rájuk.

6. Új célokat találsz, amikor kinyílt a harmadik szem

Egészen másként tekintesz az életedre, már más dolgok fontosak. Persze ez akkor is igaz lehet, ha egyszerűen csak gyűjtöd az élettapasztalatokat, és azokból tanulva változtatsz az életeden. A harmadik szem aktiválódásától kezdődően jóval tisztább jövőképet látsz magad előtt.

(via Awareness Act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top