Horoszkóp

Ezzel a trükkel kinyithatod a harmadik szem csakrát

A harmadik szem csakrát sokkal egyszerűbb megnyitni, mint sejtenéd. Ezzel a különleges képességgel olyasmit is láthatsz, amit az érzékszervekkel nem tapasztalhatsz meg. Ezzel az egyszerű trükkel te is a tisztán látók táborába léphetsz. Kipróbálod?

Ahhoz, hogy a harmadik szem csakrát kinyithasd, kitartónak, türelmesnek kell lenned. Viszont érdemes gyakorolnod, mert különleges képesség birtokába kerülhetsz. A harmadik szem csakrát a legegyszerűbben meditációs gyakorlattal nyithatod meg. Lazítsd el magad, közben figyelj, és érzékeld a harmadik szem csakrát. Amikor kék, fehér vagy lila színeket látsz gyakorlat közben, már nagyon közel állsz a csakra aktiválásához. Ez lesz az a pont, ahol semmiképpen se add fel a gyakorlást. Sokan ilyenkor válnak türelmetlenné, pedig ez már valójában a siker kapuja.

Fókuszálj a harmadik szem csakrára

Érdemes közvetlenül elalvás előtt vizualizálni a harmadik szem megnyitását, ugyanis ekkor kerülsz a legkönnyebben abba az alfa állapotba, amikor a legfogékonyabb és befogadóbb az agy a meditációra. Próbálj meg lehetőség szerint nem azonnal elaludni, hanem a csakrára fókuszálni. Képzeld el, amint aktiválódik, és amint egyre érzékenyebbé válsz a szemmel nem látható világra.

Az eredményt nem azonnal és nem is egy-két gyakorlást követően tapasztalhatod. Szépen lassan, de egyre inkább képessé válsz megérezni a még meg nem történt eseményeket, a jövőbe pillantani, és egyre intenzívebben úsznak az elmédbe a különböző képek. Gyakorolj türelmesen, az eredmény nem marad el. Megéri, hiszen bámulatos képesség birtokosa lehetsz.

harmadik szem csakra megnyitása

A harmadik szem csakrát egyszerűbb megnyitni, mint sejtenéd (Thinkstock)

Human Explore 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top