Horoszkóp

5 egyszerű módon tisztíthatod meg a csakrákat

Csakráidat és az aurát egyszerűbben tisztíthatod meg, mint gondoltad volna. Valójában hétköznapi teendőkkel tisztulhatsz meg és töltődhetsz fel újult energiákkal. Csakráid megfelelő működése egyensúlyt teremt a testedben, lelkedben és a szellemedben egyaránt. Nemcsak egészséges, de boldog és kiegyensúlyozottabb is leszel. Íme, az öt legegyszerűbb módszer a tisztuláshoz.

Az aurád valójában védő– és energiapajzsként szolgál a csakrák számára. A pajzson időnként horpadások, repedések, lyukak jelenhetnek meg, amit nem árt időnként befoltozni és megjavítani. Mit tehetsz mindehhez, és hogyan tisztíthatod meg a csakrákat? Íme, öt szuper egyszerű, de annál kellemesebb módszer.

1. Étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen!

A csakrákat egészséges ételekkel és rendszeres mozgással könnyedén egyensúlyba hozhatod. Mindezt ne csupán a nyár kezdetekor, a tökéletes bikiniformáért tedd meg, hanem az egész évben folyamatosan. Nemcsak a testedet és a lelkedet hozod formába a mozgással, hanem az aurádat is.

2. Gondolkodj pozitívan!

Gondolataid erősebben hatnak rád, mint hinnéd. Amikor szeretettel és pozitívan gondolsz vagy beszélsz magadról, az aurád is teljesebb, a csakrák optimálisan működnek. Amikor jól érzed magad a bőrödben, a betegségek is jóval kevésbé hatnak rád, az immunrendszered is erősebb. A pozitív gondolkodás az egészséges élet titka, élj vele mindennap. Gondolj jó dolgokra, mondj és tégy mindenkor jót.

Ezekkel az egyszerű, mégis nagyon kellemes módszerekkel tisztítsd és tölts fel a csakrákat

3. Sétálj a természetben!

Csakráid és természetesen az egészséged érdekében tölts minél több időt a természetben, a friss levegőn. A napfény, a szabadban töltött idő energiával tölt fel, kikapcsol, ellazít, gyógyít. Tedd meg önmagadért, használd ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

4. Pihenj minél többet!

A pihentető, nyugodt alvásnál semmi sem tölti fel jobban a csakráidat. Pontosan ezen okból semmivel sem gyengíted jobban azokat, mint amikor keveset vagy rosszul alszol. Amikor krónikus fáradtság gyötör, túlterhelt, kimerült vagy, csakráid bezárnak, az aurád pedig összehúzódik. A vékony pajzson könnyen áthatolnak a kórokozók, a betegségek, nemcsak megbetegszel, de a lelked is kimerülhet.

5. Meditálj!

Meditáció, relaxálás közben könnyedén elképzelheted, amint csakráid tökéletesen működnek, az aurád széles és fényes, az energia akadálytalanul áramlik benned. A negatív gondolatoktól, érzésektől, energiáktól is megszabadíthatod magad a rendszeres meditációval.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top