Horoszkóp

Ez a legerősebb csakrád a horoszkóp szerint

A csakrák a tested energiaközpontjai, és a gerinc vonalában helyezkednek el. 7 főcsakra ismert, valamennyihez más és más szerv kapcsolódik. A betegségek akkor jelentkeznek a szervezetben, amikor valamelyik csakrán elakad az energia áramlása. Aszerint, hogy melyik csillagjegyben születtél, az egyik csakrád energiája különösen erősen hat rád. Vajon melyik ez a csakra, és mi az, amire érdemes még inkább odafigyelned? A horoszkóp válaszol a kérdésekre.

A Kos (március 20. – április 19.)

szexcsakra kos skorpió csillagjegy horoszkópKos jegyűként a legerősebb csakrád a szexcsakra, amely nagyjából a nemi szerveknél helyezkedik el. A szexuális erődet, a kisugárzásodat köszönheted ennek a csakrának. Amikor blokkolod az energiaközpontot, rendkívül agresszívvé válhatsz, nem mellesleg a rád annyira jellemző önbizalom is erősen megcsappan, szégyent, bűntudatot érezhetsz. Természetesen a nemi szervek és a vesék működésében is problémák, betegségek léphetnek fel. Számodra tehát különösen fontos, hogy nagyon odafigyelj erre a területre.

Bika (április 19. – május 20.)

szívcsakra bika horoszkópBika jegyűként a szívcsakrád a legerőteljesebb. Életed, a boldogságod kulcsa a szeretet. Kétségtelenül nagyon erősen és kitartóan tudsz szeretni. Amikor blokkolod a szívcsakrát, az érzelmek szabad áramlását is elzárod. A bánat lezárja a szerelem kapuját, ezzel együtt pedig a természetes életerő áramlását is akadályozod. Nálad még inkább fontos, hogy elengedd a fájdalmat, a szomorúságot, hiszen ezekkel az érzésekkel önmagadat rombolod. Érzékeny lehetsz a szív- és érrendszeri betegségekre is, emiatt is érdemes erre a területre különösen odafigyelned.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

torokcsakra ikrek horoszkópIkrek jegyűként a kommunikáció mestere vagy, nem véletlen, hogy a torokcsakrád a legerősebb és egyben a legérzékenyebb pontod. A csakra a kreativitással, az ötletekkel is összefüggésben áll. A hazugságok, az önelfogadás hiánya ugyanakkor a torokcsakra blokkjára hívja fel a figyelmedet. Amikor megakad az energiaáramlása, már nem tudod magad kellőképpen kifejezni, nem mondasz igazat, nem találod önmagadat. A torokcsakrát kristályokkal is gyógyíthatod, viselj minél gyakrabban zafírral vagy türkizzel díszített ékszert.

A Rák (június 21. – július 22.)

csakra rák horoszkópRák jegyűként a legerősebb energiaközpontod a harmadik szem csakra, amely a homlokod közepén, nagyjából a két szemöldök között helyezkedik el. A legtöbb embernek zárva van ez a csakrája, amikor megnyílik, képes leszel információkat szerezni a szemmel nem látható világból is. Az illúziók csapdájába kerülhetsz, amikor blokkolod ezt a csakrát. Uralkodó planétád a Hold, amelyhez az ezüst szín is kapcsolódik. Ahhoz, hogy a blokkot oldhasd, illetve megnyithasd a harmadik szem csakrát, viselj minél gyakrabban ezüstékszereket.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

koronacsakra oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként a koronacsakra a legerősebb pontod. A Nappal hozható összefüggésbe, amely a te uralkodó bolygód is, és összeköttetést biztosít a felsőbb világokkal. Az isteni energia és szeretet áramlik rajta keresztül, érdemes ezért minél többször jógáznod, hiszen a rendszeres gyakorlással az elmélyülést is erősíted. Még vonzóbb, még ragyogóbb leszel, amikor a koronacsakrát tudatosan irányítva használod, és sugárzod a szeretetet. Amikor blokkolod ezt a csakrát, jellemzően nem találod a helyed a világban, önzően viselkedsz, uralod a környezetedben élőket. A gyémánttal díszített aranyékszerek segíthetnek visszatalálni önmagadhoz.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

torokcsakra ikrek szűz horoszkópSzűz jegyűként téged is a Merkúr, a kommunikáció bolygója ural, ezért az Ikrekhez hasonlóan a legerősebb csakrád a torokcsakra. Amikor megfelelően áramlik az energia, te is könnyedén kötsz kapcsolatokat, képes vagy alkalmazkodni és együttműködni a környezeteddel. Amikor blokkolod, nemcsak a légúti betegségektől szenvedsz, hanem kritikus, túlzottan maximalista, követelőző lehetsz, és a szabadságodat sem tudod megélni. A türkiz és a zafír kristályok neked is segíthetnek, hogy megtaláld önmagadban az egyensúlyt, és újra megfelelően tudd önmagad kifejezni.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

szívcsakra bika mérleg horoszkópMérleg jegyűként téged is a Vénusz bolygó ural, a Bikához hasonlóan. A párkapcsolatok rendkívül fontosak a számodra, a szépséget, a harmóniát, a békét keresed bennük. A legerősebb csakrád a szívcsakra, ezért amikor megfelelőn halad át rajta az energia, egyensúlyban érzed magad. Amikor blokkolod a csakrát, az érzelmi fájdalmaktól szenvedsz, csalódástól, bánat gyötör. Hogy mielőbb visszanyerhesd bájos és kedves kisugárzásodat, használd a rózsakvarc erejét. A kristályt viselheted nyakláncban a szíved fölött, de a zsebedben is hordhatod.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

szexcsakra kos skorpió csillagjegy horoszkópSkorpió jegyűként a Kos csillagjegyhez hasonlóan a te uralkodó bolygód is a Mars, ezért a legerősebb csakrád szintén a szakrális vagy szexcsakra. Nem véletlen, hogy elemi a vonzerőd és bámulatosan szexi csillagjegyként tartanak számon. Amikor az energia megakad a csakrában, bűntudatod, szégyent érezhetsz, és az önbizalom hiányától szenvedsz. Elveszítheted a hitedet, de gyötörhet a féltékenység is. A Mars színe a vörös, ezért a vörös kő segíthet, hogy ismét energiával, szenvedéllyel és lelkesedéssel töltődhess fel, a csakrát pedig megtisztíthasd.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

köldökcsakra nyilas horoszkópNyilas jegyűként a napfonat vagy másik nevén a köldökcsakra a legerősebb csakrád. Valójában ez a pont a test erőközpontja is. Amikor megfelelően halad át rajta az energia, lelkes és rendkívül optimista az életszemléleted. Céltudatos vagy, pontosan tudod, amit szeretnél, azt meg is tudod valósítani. A csakra blokkja esetében amellett, hogy gyomorfájdalmaktól szenvedhetsz, elveszíted az életerőt, lusta és kiszámíthatatlan lehetsz, céltalanul bolyongsz a saját világodban, szinte szó szerint nem találod a helyed. A tigrisszem és a rubin kövek energiája segíthet a blokkot feloldani.

A Bak (december 22. – január 19.)

gyökércsakra bak vízöntő horoszkópBak jegyűként a legerősebb csakrád a gyökércsakra. Nem véletlen, hogy kitartóan és rendkívül szívósan végzed a feladataidat, munkádért a gyümölcsöt is leszüretelheted. A gyökércsakra a pénz, az agyagi jólét egyik szimbóluma is. Amikor megfelelően áramlik át rajta az energia, a pénz is áramlik az életedbe, stabilnak, magabiztosnak érzed magad. Leginkább a félelemmel blokkolhatod ezt a csakrát. A félelmet pedig a magány, a kiszámíthatatlanság, a bizonytalanság, a biztonság hiánya okozza nálad. A smaragd segíthet, hogy újra két lábbal, stabilan állhass a földön.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

gyökércsakra bak vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként téged is a Szaturnusz bolygó ural éppen úgy, mint a Bak csillagjegyet. Ezért az sem véletlen, hogy a legerősebb csakrád a gyökércsakra, mely nagyjából a farokcsontnál helyezkedik el. Biztonságérzettel, stabilitással és bámulatos problémamegoldó képességgel lát el, amikor megfelelően működik. Különleges kreatív energiákat is kölcsönözhetsz ettől a csakrától. Gyakran foghat el a rosszullét, amikor a csakrát blokkolod. Ilyenkor anyagi problémákkal is küszködhetsz, és a teremtő energiáid is blokkolódnak. A smaragd drágakő neked is segíthet visszatalálni természetes egyensúlyodhoz.

A Halak (február 19. – március 20.)

köldökcsakra nyilas halak horoszkópHalak jegyűként téged is a Jupiter bolygó ural pontosan úgy, ahogyan a Nyilas csillagjegyet is. Nem véletlen, hogy a köldökcsakra a legerősebb energetikai központod. A lelkesedést, az egészen különleges fantáziavilágot és a spirituális érzékenységet is ennek a csakrának köszönheted. A szégyenérzet blokkolja ez a csakrát a leginkább. Ilyenkor kicsúszik lábad alól a talaj, az álomvilágba menekülhetsz, nem találod a realitást, a stabilitást az életedben. A jáspis, a tigrisszem és a rubint kövek neked is segíthetnek, hogy ismét önmagadra találhass, és visszanyerd pozitív kisugárzásodat.

(via magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top