Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legszexibb

Némely csillagjegyet, ha belép valahová, egyszerűen nem lehet nem észre venni. Elképesztően erős a kisugárzásuk, nagyon vonzóak. Hogy melyik a három legszexisebb csillagjegy? Íme. Vajon te is köztük vagy?

A Skorpió szúrása végzetes

Az igazság az, a Skorpió szinte már kicsit ijesztő is lehet. Egy hellóval is képes beléd szúrni, mert kétségtelenül nagyon szexi. Elképesztően titokzatos, és könnyen manipulál, időként félelmetes lehet. Szenvedélyes, tele van szexuális energiával. És mindezt nem csupán mutatja, ő tényleg felrobban a hálószobában. Téged sem fog parlagon hagyni, vele páratlan élményben lehet részed. Az lehet, hogy beszélgetni nem könnyű vele, de az ágyban mindenre képes.

A Nyilas tudja, mit akar

Nem mondhatni róla, hogy elsősorban a flörtöléssel venne le a lábadról. A Nyilas anélkül szédít el, hogy azt valójában komolyan gondolná. Ő csak beszélget, mert azt nagyon szeret, meg persze minden kalandra is nyitott. Nem szépeket mond és udvarolgat, csak beszél és beszél, és azt veszed észre, nem tudsz neki ellenállni. Az biztos, óriási a libidója, és nagyon könnyen lázba jön. Ezzel a csillagjeggyel sok vidámságra és persze az ágyban izzadságcseppekre is számíthatsz.

A Halak fantáziája határtalan

Kétségtelen, valamennyi csillagjegy közül a Halaké szárnyal a leginkább. Álmodozó típus, aki ugyanakkor nagyon kreatív is. Szinte azonnal fogod tudni, ha egy Halakkal találkozol, mert lesz a kisurgárzásában valami egészen különleges, amit megfogalmazni sem lehet. Nagyon kedves és érzéki, finoman, természetéből adódóan flörtöl. Már csak azért is rendkívül vonzó, mert vele azt érezheted, végre értékel téged valaki. Az is biztos, a Halaknál érzékenyebb és érzékibb szeretőre nem találhatsz.

Ezek a legszexibb csillagjegyek
Ezek a legszexibb csillagjegyek

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top