Horoszkóp

4 kristállyal kapcsolódhatsz az őrangyalodhoz

A kristályok ismertek gyógyító energiáikról, bevonzhatod velük a szerelmet, sőt segítségükkel még őrangyalodhoz is könnyedén kapcsolódhatsz. Ez a négy kristály különösen alkalmas arra, hogy megérthesd az angyali útmutatást és üzenetet.

A kristályok energiája hasonló az angyali energiákhoz, ezért kapcsolódhatsz segítségükkel az őrangyalodhoz is. Természetesen nem mindegyik kristály alkalmas az angyali kommunikációra, ez a négy ugyanakkor tökéletesen megfelelő.

1. A holdkővel kapcsolódhatsz angyalodhoz

holdkő angyal kristályokA holdkő rendkívül tiszta energiákat, magasabb tudatosságot, az isteni szeretetet sugározza. Érdemes mindenképpen beszerezned belőle legalább egyet. Nyugalmat és békét érezhetsz, az alvást is segíti, ha a párnád alá helyezed. Megnyugtatja az elmét, elcsendesít, ezzel tesz alkalmassá az angyaloddal való kapcsolathoz. Erősíti és megtisztítja a megérzéseket, energiájának köszönhetően az intuíció bámulatos mértékben fejlődik.

2. Az ametiszt segít az angyalodhoz kapcsolódni

ametiszt angyalok kapcsolatAz ametiszt egészen különleges spirituális energiákat sugároz. Előnye még, hogy könnyedén és olcsón beszerezheted az ásványokat árusító pultoknál. Különösen hasznos, amikor elveszíted önmagad, amikor úgy érzed, elfogyott minden energiád, amikor kimerült a lelked. Gyönyörű lila színével a koronacsakrát is megnyitja, ezért meditáció közben is rendkívül hatékony. Tartsd a kezedben, ellazult állapotban érezni fogod, ahogyan átjár az energiája. Az ametiszt megtisztítja az aurát, erősíti az intuíciót és az inspirációt is.

3. A rózsakvarccal könnyedén kapcsolódhatsz az angyalokhoz

rózsakvarc angyal kapcsolatA rózsakvarc a szerelem kristálya, amely megnyitja a szívcsakrát. A szeretettel teli szívcsakrával nemcsak a szerelmet vonzod be könnyedén, de az angyalokhoz való kapcsolódásra is alkalmassá és nyitottá válsz. Amikor megnyitod a szíved a szeretet felé, az isteni szeretet is átjárja a lelked, és soha nem tapasztalt, kozmikus boldogságot érezhetsz. Angyalod is akkor a legvidámabb, amikor boldognak láthat téged.

4. A smaragdkristállyal angyalodhoz is kapcsolódhatsz

smaragd angyal kapcsolatEz a bámulatosan szép, zöld színű kristály szintén a szívcsakrára hat. A végtelen türelem és inspiráció kristálya is a smaragd. Segít az ellazulásban, ezért ezt is érdemes meditáció alatt a kezedben tartani. Ellazult állapotban kérd az angyalod segítségét, a kristály energiája közben szinte lüktetni fog a kezedben. Amellett, hogy energiájának köszönhetően bőséget, szeretet, kedvességet és egyensúlyt nyerhetsz, őrangyalod üzenetét is egyszerűbben és pontosabban megértheted.

(via ask angels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top