Horoszkóp

4 biztos jel, hogy őrangyalod segíteni próbál

Őrangyalod gyakrabban suttog a füledbe, mintsem sejtenéd. Amikor váratlan ihletet, inspirációt kapsz, az is lehet a tőle érkező segítség. A legtöbb esetben mégsem hallod meg, nem veszed észre a jeleket, pedig az angyal kitartóan próbál segíteni neked. Vajon milyen jelekre figyelj, mit vegyél észre? Ezekből a jelzésekből biztosan tudhatod, az angyalod kapcsolódni szeretne hozzád.

1. biztos jel, hogy őrangyalod segíteni próbál

Vajon tapasztaltad már, hogy egészen váratlanul megváltozott a hőmérséklet körülötted? Hirtelen olyan érzésed támadt, mintha hűvösebb levegő simította volna a bőröd, amit ugyanakkor biztosan nem a huzat vagy szél okozott. Fordítva is megtörténhet, hideg a levegő és váratlanul elönt a forróság, vagy kellemes meleget érzel a semmiből. Mostantól gondolj rá, ez a jel bizonyítja, hogy őrangyalod próbál segíteni, kapcsolatba lépni veled. A váratlan hőmérsékletváltozás annak is fontos jelzése, hogy érzékeny és nagyon intuitív típus vagy.

2. biztos jele, hogy őrangyalod próbál kapcsolatba lépni veled

Az vajon előfordult, hogy többször is ugyanazokat a számokat láttad? Ismétlődtek autók rendszámtábláin, felvillantak az óra számlapján, az utcán tűnt fel vagy üzenetben, e-mailben kerültek a szemed elé. Nem titok, az angyalok szívesen üzennek számokkal, ezért mostantól ne hagyd figyelmen kívül, amikor egymás után többször is ugyanazokat a számokat látod. Mindez biztos jele, hogy őrangyalod akar segíteni neked.

őrangyal segítség jelek

Ezekből a jelekből biztosan tudhatod, őrangyalod próbál segíteni (Getty)

Az angyali segítség 3. legbiztosabb jele

Biztosan megesett már veled is, hogy egészen váratlanul furcsa vagy szokatlan illatot éreztél. Magad sem tudtad, honnan jöhet, mi lehet az. Az angyalok ismerősnek tűnő illatokkal is próbálkoznak, hogy magukra vonják a figyelmedet. Ha ezentúl például rózsaillatot érzel olyan helyen, ahol a közelben sincs virág vagy éppen dohányfüst csapja meg az orrod, pedig a környéken senki sem dohányzik, gondolj angyalodra. Ezek a megmagyarázhatatlanul érzett illatok mind-mind az angyali segítség jelei. Érdemes rákérdezni magadban ilyenkor, vajon mit szeretne veled angyalod tudatni. Aztán persze elmondhatsz egy köszönetet is segítségért.

4. biztos jele, hogy angyalod segíteni szeretne

Hogy felismerhesd az angyali jelenlétet, abban házi kedvenced nagyon sokat segíthet. Köztudott, az állatok sokkal érzékenyebbek az embereknél, előbb feltűnnek neki azok a jelek, amelyeket te még csak véletlenül sem érzékelsz. Amikor kutyusod vagy macskád szokatlanul viselkedik, minden látható ok nélkül ugrál, futkos, nagyon valószínű, hogy látja az őrangyalt. Figyelj fel a jelre, mert te is érzékeled azokat, csak a legtöbbször jóval elfoglaltabb vagy, mint hogy csupán a megérzéseidre koncentrálhatnál.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top