Horoszkóp

Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal

Ha próbáltál egyszer is kapcsolatba lépni az őrangyaloddal, könnyen lehet, te is azt tapasztad, hogy valójában semmi sem történt. Nem kaptál választ a kérdésedre, jeleket sem küldtek, és a vágyaid sem teljesültek. A kapcsolatfelvételnek és a beszélgetésnek ugyanis megvan a maga szertartásossága, a folyamat, melyet lépésről lépésre követni. Kérj mostantól ezzel a bámulatosan egyszerű módszerrel.

Angyalod valójában tűkön ülve várja, hogy megszóltsd, hogy kapcsolatba lépj vele, hogy segíthessen. Nem mindegy ugyanakkor, hogyan próbálkozol. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket és a siker nem marad el.

Minél egyszerűbben szólítod az angyalt, annál jobb

Amikor angyaloddal szeretnél kapcsolatba lépni, fölösleges bonyolultan, óriási körmondatokban fogalmaznod. Sokan ugyanis szinte belebonyolódnak a mondandójukba, annyira összetetten fejtegetik a kérésüket. A lehető legegyszerűbben szólj hozzá, mintha a legjobb barátoddal beszélgetnél. Ő is pontosan azt érti meg, amit te. Minél egyszerűbb, és persze minél egyértelműbb a beszélgetés, a kérés, annál jobb.

Vesd papírra a gondolataidat

Írd le a legegyszerűbben a gondolatokat, amelyeket meg akarsz az angyallal osztani. Arra viszont nagyon figyelj, soha ne ítélkezz, sem önmagad, sem mások felett. Az is lényeges, engedd meg az angyalnak, hogy ő rendezze el a módját annak, ahogyan a kérésed teljesül. Légy nyitott bármilyen lehetőségre, vagyis történjen meg az, ami mindenkinek a lehető legjobb.

Önmagadnak kérj

Bármennyire is fontosak a körülötted élők, mégis, amikor az angyaloddal beszélgetsz, önmagadra figyelj. Őrangyalod a te életedben tud segíteni, a többieknek pedig az ő angyalaik. Hiába is kéred, oldja meg a párod vagy a legjobb barátod gondjait, ebben nem tud segíteni, mert azt nekik kell a saját angyaluktól kérniük.

őrangyal kapcsolat

Így léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal

Bátran kérhetsz

Őrangyalodnak bármiről mesélhetsz, mert nála senki sem ismer jobban téged. Kérhetsz tőle bármit, még csak félned vagy szégyenkezned sem kell a kérésed miatt. Teljesíteni ugyanakkor csak olyasmit tud, ami segít a sorsutadon, amivel tapasztalatokat gyűjthetsz, ami előrébb visz téged.

Élj a jelenben

Érdemes mindenkor fejben tartanod, a vágyaid, a kéréseid akkor teljesülhetnek a leggyorsabban, ha elengeded őket. A kérésed megfogalmazását követően köszönd meg az angyali segítséged, aztán hagyd tovaszállni a gondolatokat. Térj vissza a jelen pillanatba, és semmi esetre se keresd folyamatosan a jeleket, hogy történt-e bármi is a kéréseddel kapcsolatosan. Csak éld meg jelent. Amikor ugyanis a legkevésbé várod és gondolsz a vágyaidra, akkor teljesülnek a leggyorsabban a kívánságok.

(via conscious reminder)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top