Horoszkóp

5 tipp, hogy kapcsolatba lépj az angyaloddal

Kapcsolatba szeretnél lépni az angyaloddal? Hogyan fogj hozzá? Honnan tudhatod, hogy ott van veled? Ezeket a bámulatos angyalhívogató tippeket mindenképpen érdemes kipróbálnod. Aztán már csak azokra a jelekre érdemes felfigyelned, amelyek bizonyítják, hogy meghallgatásra találtak a kéréseid. Így léphetsz kapcsolatba az angyalokkal.

1. Mindennap mondj el egy imát

Az ima a legegyszerűbb módja, hogy kapcsolódj az angyalodhoz. Valójában mindegy, kihez imádkozol, Istenhez, az univerzumhoz, az őrangyalodhoz, a kérés biztosan eljut a címzetthez. A legfontosabb, hogy barátsággal, szeretettel gondolj arra, akihez fohászkodsz. Sose könyörögj, csak fogalmazd meg világosan, miben szeretnéd a segítséget kérni. Végül egy Amen is bőven elegendő a sikerhez.

2. Segít a meditáció

Számtalan módja létezik a meditációnak, nincsenek kötöttségek, nincsenek szabályok. Csupán lazulj el, figyelj a légzésedre, amikor elcsendesedett az elméd is, fogalmazd meg magadban a kérésedet. Aztán csak elvárások nélkül figyelj befelé, a válasz előbb érkezik, mint sejtenéd. Nyisd meg a szíved, nyisd meg a lelked és az elméd, őrangyaloddal ezen az úton is kapcsolatba léphetsz.

3. Gyújthatsz gyertyát

Az angyalokat más és más színű gyertyákkal is hívhatod. Például, ha Sámuellel beszélgetnél, rózsaszínű gyertyát érdemes meggyújtanod. Rózsavizet is fújhatsz szét a szobában. Sámuel bámulatosan segít a lelki békéd, a nyugalom elérésében, segít a párkapcsolati problémák megoldásában, de abban is, hogy el tudd engedni a korábbi szerelmet. 

angyal segítség kérés technika módszer

Így kérheted az angyalok segítségét

4. Írj levelet

Igen, a levélírás is bevált angyalhívogató technika. Leveledet címezheted az őrangyalodnak, vagy bármelyik más angyalnak, sőt az arkangyalok segítségét is kérheted. Fogalmazd meg egyszerűen a problémádat, és azt, amiben segítséget szeretnél kérni. Mondj köszönetet is, majd gyertyával égesd el a levelet. Ha van oltárod, égetés helyett oda is teheted a levelet.

5. Angyalkártyákkal hívd őket

Használhatsz ezoterikus boltban vásárolt angyalkártyákat, de magad is könnyedén készíthetsz színes papírokból, virágokból, levelekből. Írj valamennyi kártyára egy-egy pozitív érzést, mint az öröm, az elégedettség, a boldogság, szerelem, nagylelkűség, türelem. Aztán csak mindennap húzz egyet a kártyák közül, és érezd az energiákat. Az angyalok mindig segítenek, ha kéred.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top