Horoszkóp

Így kérd az angyalok segítségét és jeleit

Ha érzékeled, ha nem, időnként te is kapsz üzeneteket az Univerzumból. Az angyalok neked is próbálnak segíteni, neked is próbálnak üzeneteket küldeni, amikor azt kéred. A jelek időnként annyira egyértelműek, hogy éppen emiatt nem veszel tudomást róluk. Az sem megoldás, ha minden történésben jeleket látsz. Hogyan kérj az angyaloktól, és hogyan vedd észre a segítséget? Íme néhány hasznos tipp.

Döntsd el, meddig kéred az angyalok jeleit

Azonnali jeleket ritkán kaphatsz az angyaloktól. Sokan azt várják, hogy amint kérték a segítséget, néhány percen belül az már az ölükbe is hullik. Az esetek többségében leginkább akkor érkeznek a jelek, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Adj magadnak és persze az Univerzumnak is néhány napot, és ne keresd folyton a jeleket. Érdemes egy napot megjelölni, meddig vársz a jelre. Például “kérlek, küldjetek egyértelmű jelet vasárnap éjfélig”

Ne kételkedj a jelekben

Az angyalok több módon lépnek kapcsolatba veled, próbálnak jeleket küldeni. Ezek a jelzések ugyanakkor nem biztos, hogy teljesen egyértelműek. Ilyenkor pedig sokan kételkednek benne, hogy az a valami valóban jelzés volt-e. Az angyalok többnyire szimbólumokon keresztül üzennek, érzékszervekkel is érzékelhető jeleket ritkán tapasztalhatsz. Engedd el a kételyeket, hogy megérthesd az angyalok üzeneteit.

Kérj többszörös jeleket

Ha azt kéred az angyaloktól, hogy háromszor küldjék el ugyanazt a jelet a kérésedre, nagy valószínűség szerint harmadszorra beugrik, hogy ezzel kétszer már összefutottál. Sokan alkalmazzák ezt a technikát, állításuk szerint remekül működik.

Légy nyitott az angyalok üzeneteire

Légy nyitott, és tiszta szívvel fogadd az angyalok üzeneteit. Légy éber és figyelmes, a megérzéseidre is érdemes odafigyelned. A jeleket könnyebben be tudod fogadni, amikor nyitottan állsz a világ történéseihez, és ezzel az angyalok dolgát is megkönnyíted.

Használd a számok erejét

Amikor eldöntendő kérdésre szeretnél választ kapni, próbáld ki a számokat. Kérheted az angyaloktól, hogy amelyik döntés számodra kedvezőbb, azzal kapcsolatosan számokban üzenjenek. Például az első lehetőséget 111 formájában küldjék, míg ha a másik lehetőség jobb a számodra, akkor 222 formájában üzenjenek. Ne kutasd a számokat folyamatosan, de ha többször egymás után látod valamelyik számot felvillanni, biztos lehetsz a döntésed sikerében.

Így kérheted az angyalok segítségét és jeleit
Így kérheted az angyalok segítségét és jeleit

(via The Earth Tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top