Horoszkóp

Az 5 leggyakoribb időpont, amikor őrangyalod kapcsolódni próbál hozzád

Különös jelekre figyelhetsz föl, amikor őrangyalod meglátogat, vagy kapcsolatba próbál lépni veled. Hogyan próbálja felhívni magára a figyelmedet, milyen jelzésekből tudhatod, érezheted, ott van most is melletted? Egyáltalán, milyen időpontokban érkezhet? Ez a öt a leggyakoribb, a legjellemzőbb.

Őrangyalod vigyáz rád, mégsem érezheted folyamatosan a jelenlétét. Nem is hinnéd, de óriási energiákat fordíthat rá, hogy felhívja magára  a figyelmedet, hogy üzenjen neked. A legtöbbször mégsem veszed észre a különös angyali jeleket. Nem véletlen, hiszen a legtöbbször szimbólumokon keresztül érintkezik veled, amelyeket nem egyszerű megérteni. Amikor ugyanazt a jelzést többször veszed észre, gondolj rá, talán őrangyalod próbál kapcsolatba lépni veled.

1. Angyalod akkor jelentkezik, amikor egyedül vagy

Feltűnt már, hogy akkor fognak el különös érzések, akkor történhetnek szokatlan zajok körülötted, amikor egyedül vagy otthon? Angyalod kihasználja az alkalmat, amikor senki és semmi más nem vonja el róla a figyelmedet. A leggyakrabban korán reggel vagy késő este próbálkozhat, ami szintén nem véletlen, hiszen ilyenkor lehetsz az angyali energiákra a legérzékenyebb, a legfogékonyabb. Ha ezekben az órákban furcsa zajokat hallanál, mostantól tudhatod, nem az elméd játszik veled.

2. Őrangyalod álom közben érkezhet

Amikor álmodsz, az angyaloknak könnyű dolguk van, semmi és senki sem akadályozza őket, hogy az álomba lépve üzenjenek neked. Nem biztos, hogy pontosan emlékezni fogsz reggel a teljes álomra, könnyen lehet, csak néhány kép vagy még inkább, nagyon finom érzések fognak el. Ez egy olyan újabb jel, amelyből tudhatod, angyalod fel akarja venni veled a kapcsolatot.

3. Amikor nehéz időszakot élsz meg

Angyalod akkor sem hagy el téged, amikor nehézségeket, problémákat élsz meg az életedben. Sőt, talán ilyenkor próbál a legtöbbet segíteni neked. Ezekben az időszakokban még inkább érdemes felfigyelned a jelzésekre, hiszen a krízisből könnyebben megtalálhatod a kiutat, a megoldást.

angyal jelek őrangyal kapcsolat

Ezekben az időpontokban próbál angyalod kapcsolódni hozzád

4. Angyalod nem hagyja ki a családi eseményeket

Az angyalod minden családi eseményre „elkísér”. Veled van eljegyzéskor, esküvőn, de a kisbabád születésekor is. Vigyáz és segít neked ezeken az érzékeny és nagyon boldog napokon is. Annak ellenére, hogy ilyenkor nem vagy egyedül, sőt nagy társaságban töltheted az idődet, az angyal mégis megpróbálhat kapcsolatba lépni veled. Könnyen előfordulhat, hogy találsz egy fehér tollat a holmijaid között megbújva. Érdemes föltenned a kérdést, hogy angyalod mit szeretne tudatni veled.

5. Ott van veled, amikor utazol

Amikor a szabadságodat töltöd, külföldre utazol, angyalod elkísér, és vigyáz rád. Az utazások során is jóval érzékenyebb lehetsz az angyali energiákra, mert nem foglal le a munkád, a feladataid, ezért önmagaddal is többet foglalkozol. Ezt az érzékenyebb állapotot használja ki, hogy üzenhessen neked. Vajon észrevetted már?

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top