Horoszkóp

Melyik útra irányít az angyalod? Válassz egy képet, hogy megtudhasd

Vajon milyen útra szeretne őrangyalod irányítani? Mi az, amit nem látsz vagy hallasz meg az életedben, pedig nagyon fontos lenne. Válassz egyet a képek közül, és olvasd el a neked szóló angyali üzenetet. Melyik ösvényre szeretnél lépni?

Angyalod ezúttal is nagyon fontos üzenetet tartogat a számodra. Bármikor is olvasod el ezt a szöveget, az üzenet mindenkor érvényes lesz. Amikor valamiért ismét rábukkansz, éppen olyan aktuális lesz, mint ebben a pillanatban.

Angyalod üzenetéhez mindössze csak választanod kell a képek közül egyet. Ne dönts hirtelen, időzz el egy picit a képeken. Amelyik valamiért a legerősebben vonz téged, arra az útra lépj rá – legalábbis képzeletben.

angyal üzenet

Ha az erdei ösvényt választottad

Angyalod azt üzeni, hogy igazán izgalmas időszak elé nézel. Egyre energikusabb és tettre készebb leszel, hamarosan szinte hegyeket mozgathatsz meg. Bármibe is kezdj, sikerülni fog. Remek lehetőség előtt állsz, ragadd meg az alkalmat. A hosszabb ideje dédelgetett ötletet végre megvalósíthatod. Viszont ne akarj rohanni, az élet türelemre is tanít egyben. Minden feladatot lépésről lépésre, egyesével haladva végezz el. Így viheted a célodat sikerre.

Ha a kék bejárati ajtó előtt állsz

Mások is pontosan látják, milyen nagyszerű adottságokkal rendelkezel. Közben persze azt se felejtsd el, mekkora ajándék, hogy azok körében lehetsz, akiket igazán és szívből szeretsz. Amit te is észreveszel másokban, ugyanazt benned is értékelni fogják a többiek. Gyakran megfordulhat a fejedben, mások többet érnek nálad. Épp itt az ideje, hogy elhidd végre, nagyon értékes, tehetséges és kreatív ember vagy. Minden megvan benned, amire büszke lehetsz. Fogadd el és szeresd magad, megérdemled.

Ha a kis hídon sétálnál végig

Nagyon kimerült lehetsz, mert nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időszakban. Angyalod szerint ideje lenne pihenőt tartani. Az élet nemcsak munka, felelősség és kötelesség, a lazítást, az önfeledt kikapcsolódást is megengedheted magadnak. Az élet valójában öröm és boldogság. Mennyire érzed mindezt? Az egyensúly a feladatokra és a pihenésre egyaránt érvényes. Minél többet pihensz, és élvezed az életet, annál több energiát meríthetsz magadnak a munkához. Már önmagában ezért megéri, ugye?

(via the purple flower)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top