Horoszkóp

Melyik képet választod? Ez vár rád februárban

Nézd meg ezeket a gyönyörű képeket. A szürke februári napokat már csupán a színeikkel is felvidítják. Melyik tetszik a legjobban? Melyiket választod? Különleges jóslat vár rád a tél utolsó hónapjára. Mire számíthatsz? Íme a részletek.

Már önmagában is jó érzés rápillantani ezekre az igazán színes képekre. Hogy megismerhesd február hónap izgalmas jóslatát, kérlek, nézd meg a három fotót, és válassz egyet. Ne siesd el a döntést, ne csak találomra dönts. A jóslat akkor lehet személyre szóló, ha engeded, hogy a válasz belülről, a tudattalanból érkezzen. Figyelj néhány másodpercre a megérzéseidre, és amelyik kép a legjobban tetszik, amellett dönts. A februári jóslatot a kép alá görgetve találod.

februári jóslat

Az 1. kép jóslata

februári jóslatHa az első képet választottad, februárban mindenképpen pozitív történésekre számíthatsz. Az is biztos, nem magától változik az életed, tenned kell mindazért, amit el szeretnél érni, amit meg akarsz teremteni magadnak. Az is biztos, újra energikusnak, tetterősnek érzed magad. Szívesen segítesz majd másoknak, és az életedet is teljesnek, szervezettnek érezheted. Kreatív energiáid szárnyalnak februárban, számtalan kiváló és használható ötlet pattanhat ki a fejedből. Valósítsd meg, amire vágysz.

A 2. kép jóslata

februári jóslatHa ezt a képet választottad, a jóslat szerint február a higgadtság, a kiegyensúlyozottság hónapja lesz számodra. Tény és való, túlzottan sok kötelezettséget vállaltál magadra az elmúlt időszakban, ezért az életed másként alakult, mint ahogyan szeretted volna. Hamarosan megoldódnak a problémák, viszont légy még türelmes, ne siettess semmit. Néhány kompromisszumot mindenképpen érdemes kötnöd, amit később biztosan nem bánsz meg. Nem lesz még könnyű hónap február sem, viszont számos olyan felismerést tehetsz, ami éppen abban segít, hogy megvalósíthasd a céljaidat, és az történhessen végre, amit oly annyira szeretnél magadnak.

A 3. kép jóslata

februári jóslatA harmadik kép jóslata szerint számodra február az igazság hónapja lesz. Végre megtalálod önmagadban a lelki békét, az egyensúlyt, és képes leszel újra fejlődni, az önismeret útján haladni. Rájössz mindarra, amit az elmúlt időszakban nem tudtál megoldani vagy amit már hosszabb ideje halogatsz, és önmagaddal is szembe tudsz nézni. Komoly párkapcsolatra számíthatsz, ha még egyedül élsz, illetve nagyon megerősödik a meglévő kapcsolatod. Több igazság kristályosodik ki előtted februárban. Légy bátor, őszinte és merész. Nem bánod meg.

(via space to the world)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top