Horoszkóp

Húzz egy kártyát! Ezt a jósolja a hétre

Húzz képzeletben egyet a kártyák közül. A feladat ezúttal kicsit bonyolultabb, mint általában, hiszen a kártyákat nem láthatod. Most mindenképpen a megérzésedre hagyatkozva válassz, majd olvasd el az erre a hétre vonatkozó jóslatot. Izgalmas lesz, annyit máris elárulhatunk.

Vajon milyen fontos tanács, üzenet vár rád februárnak ebben a hetében? A feladat kicsit szokatlan lehet, hiszen általában láthatod a lapokat, és annak alapján választasz, hogy melyik tetszik a leginkább. Ezúttal a kihívás nagyobb, de a válasz is sokkal érdekesebb, mert a lapokat nem mutatjuk meg előre. Lényeges, hogy amíg nem döntöttél, ne görgess lejjebb, és ne nézd meg előre a kártyákat. A belső megérzésekre, az ihletre figyelve húzz képzeletben a lapok közül. Melyiket választod az 1-es, a 2-es és a 3-as számokkal jelzett kártyák közül? És milyen jóslat vár rád?

kártya jóslás februári jóslat

Az 1. kártya: Az Egészség

kártya jóslás februári jóslatokA kártya jóslata szerint a tested a lelked temploma, ezért felelős vagy az egészségéért. Születésed előtt te magad döntöttél a tested formájáról, a céljaidról, ezért ha nem óvod az egészségedet, nem vigyázol magadra, a lelkedet és a sorsod szerint vállalt terveket is rombolod. Ne gondold, hogy az egészséged adott, és téged nem érthet semmilyen baj. Sajnos nagyon is, ha nem figyelsz tudatosan önmagadra. Mindenkor vedd észre a tested jelzéseit, amikor fáradt vagy, pihend ki magad, ahogyan a betegségek vagy a fájdalmak is mindenkor fontos üzeneteket hordoznak. A kártya szerint képes vagy a spirituális gyógyításra, önmagadat és másokat is sikerrel gyógyíthatod, érdemes ezt a képességet fejlesztened magadban.

A 2. kártya: A Béke

kártya jóslat februári jóslásA kártyalap jóslata szerint finom üzenetet kaptál, hogy ideje pici rendet tenni a fejedben. Fontos feladat ugyanis, hogy megtanuld értékelni a nyugalmat, a békét, a lazítást, és persze élvezd is az így megtapasztalt harmóniát. Senki sem képes összekapcsolódni a Forrással avagy az isteni szeretettel, ha zűrzavar, káosz és folyamatos párbeszéd zajlik a fejében. Itt az idő, hogy lecsendesítsd az elméd, és a lelked hangjára összpontosíts. Amint képessé válsz megtapasztalni a valódi békét, az életed bámulatos mértékben változik. Teremtsd meg magad körül és a lelkedben is a harmóniát, bízz a megérzésekben. Érdemes.

A 3. kártya: A Nehézségek

kártya jóslat februári jóslásSenki sem állítja, hogy az élet könnyű lenne. Ha ezt a kártyát választottad, valószínűsíthetően akadályokkal küszködsz az életedben. Higgy benne, hamarosan minden jóra fordulhat. Ne feledd, ha te nem hiszel magadban, akkor mégis ki lehetne arra képes? Bizakodással, reménnyel tölthet el, hogy a nehézségekből megtalálhatod a kiutat. Amikor az életet problémásnak érzed, mindenkor jusson eszedbe, az egy lehetőség, hogy rátalálj a lélekcsaládodra. Bármilyen kihívással is nézel szembe, tudnod kell, sosem vagy egyedül. A többiek csak arra várnak, hogy segíthessenek téged.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top