Horoszkóp

Melyik kártyát húzod? Izgalmas üzenet vár rád

Képzeletben húzz egyet a bámulatosan szép és nagyon különleges jóskártyák közül. Nemcsak a személyiségedről tudhatsz meg érdekes információkat, de a jövőddel kapcsolatosan is üzennek a lapok. Melyik kártyát választottad? Milyen jóslat vár rád?

A tudattalan számos olyan információt tárol, amelyekről fogalmad sem lehet, hiszen ezeket még nem ismerted fel, még nem tudatosítottad magadban. Lehetnek ezek a személyiségeddel, a belső tulajdonságaiddal, a képességeiddel és persze a lehetőségeiddel kapcsolatos ismérvek. Vajon mit rejt a tudattalanod, milyen lényeges üzenet vár rád, amelynek épp itt az ideje, hogy felismerhesd? Válassz egyet a gyönyörű és különleges kártyák közül, és máris megtudhatod a választ.

Mielőtt döntenél, mindenképpen lazítsd el magad egy kicsit, hiszen a tudatos elmét kizárva férhetsz hozzá a legegyszerűbben a tudattalanban tárolt információkhoz. Nézd meg a kártyákat, és amelyiket a legerősebbnek, a legszebbnek vagy bármi egyéb okból a legvonzóbbnak érzed, azt válaszd.

tudattalan jóslás kártya üzenet

Ezt üzeni az 1. jóskártya

jóslás kártya üzenet személyiség tesztHa ezt a kártyát választottad, minden bizonnyal lágy és szelíd természetű, melankolikus lélek lehetsz. A legboldogabbnak akkor érzed magad, amikor azok vesznek körbe, akiket a legjobban kedvelsz. A hagyományok, a múlt egyaránt fontosak a számodra. A kártya üzenete szerint értékeled az élet apróbb ajándékait is, és annak ellenére szívesebben végzed a feladatokat lassan és körültekintően, hogy vállalkozó kedvű és merész típus vagy. Hamarosan valami csodás újdonságra, változásra számíthatsz az életedben. A lehetőség, mint tavasszal a virágok, úgy bomlik ki előtted. Itt az idő, hogy használd a bátorságodat, és hallasd a hangod. Mondd ki bátran, amit érzel és amit gondolsz, nem fogod megbánni.

Ezt üzeni a 2. kártya

jóslás kártya személyiség tesztSzívesen keresed a lehetőségeket, az új ismereteket és tapasztalatokat az életedben, ha ezt a kártyát választottad. Kifejezetten bátor típus vagy, aki ugyanakkor gyűlöli a kicsinyes emberi játszmákat. Határozott és erős a személyiséged, megbízható, lojális embernek ismernek, aki soha nem csapna be másokat, és aki mindenkor vállalja a felelősséget a tetteiért. Amit igazán el szeretnél érni, azért keményen teszel, a céljaidat, a vágyaidat megvalósítod. Úgy érzed, valami csodás dolog történik veled. Az érzéseid nagyon is helyén valóak, hiszen mindez hamarosan be is következik az életedben. Haladj továbbra is a választott úton, de ne légy csalódott, ha nem pontosan úgy alakulnak a terveid, ahogyan vártad volna. Napról napra egyre közelebb kerülsz a megoldáshoz, a siker biztosan nem marad el.

Ezt üzeni a 3. kártya

kártya jóslás személyiség tesztNyugodt és kiegyensúlyozott típus vagy, aki két lábbal stabilan áll a földön, ha ezt a kártyát választottad. Alázatosnak, őszintének ismernek téged a körülötted élők. Mindenkor megbocsátasz, ha mások megbántanak téged. Képtelen vagy hosszasan magadban tartani a haragot, inkább szélnek ereszted, és szívesebben mosolyogsz. A kártya üzenete szerint alapjaiban változhat meg az életed. Apróbb fordulatokat talán már eddig is tapasztaltál, hamarosan azt is megérted, miért is alakult úgy az életed, ahogy. Összeáll a kép és rájössz, mennyire jó dolgok történtek és történnek még veled. Az életed más irányban halad tovább, ugyanakkor a változást könnyedén és örömmel fogadod majd. A belőled áradó nyugalom nagyon pozitívan hat a körülötted élőkre, nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan.

Ezt üzeni a 4. kártya

kártya jóslás személyiség tesztMeggondolt és nagyon mélyen érző a személyiségtípusod, ha ezt a kártyát választottad. Szívesen töltöd egyedül az időt, a párkapcsolatban is szükséged van időnként a magányra, a nyugalomra, a csendre. Nagyon érzékeny és empatikus típus vagy, őszinteség és fegyelem jellemez. Az életben nemcsak biztonságot és támogatást keresel, nagyon vágysz arra is, hogy legalább egyszer egyedül beutazhasd a világot. A vágyad teljesülhet, persze az sem árt, ha nem csupán álmodozol az utazásról, hanem megszervezed és megvalósítod, amit igazán szeretnél. Szívesen találkozol a legközelebbi barátokkal, hívd meg őket magadhoz minél gyakrabban. Amellett, hogy nagyon élvezik a társaságodat, rajtuk keresztül különleges támogatást, segítséget is kaphatsz.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top