Horoszkóp

Melyik állatot látod meg a képen először? Ilyen akadállyal nézel szembe hamarosan

Ez egy nagyon érdekes és találó személyiségteszt. Kár lenne kihagyni, már csak azért is, mert a válaszokból megtudhatod, milyen akadállyal nézel szembe nagyon hamarosan. Ha pedig tudod, mire számíthatsz, el is kerülheted a bajt. Nos, melyik állatot látod meg a képen először?

Valójában mindegy, hogy elfogadod avagy sem, de tudattalan elméd pontosan rögzíti, hogy ki is vagy valójában. Amikor ránézel például a következő montázsra, szemed a teljes képet látja, agyad ugyanakkor apró részleteket rögzít, és azokból állítja össze az egészet. Anélkül, hogy tudatában lennél, elméd a látottakhoz érzelmeket kapcsol, de azt is, ami a leginkább zavar téged, vagy éppenséggel amit a legvonzóbbnak találsz. És pontosan ezért lehet eltérő a párod, a legjobb barátod válasza, mert ők más személyiségek, másként látják, érzékelik ugyanazt az információt, amit te is látsz vagy hallasz.

A következő nagyon érdekes és izgalmas személyiségtesztből például megtudhatod, milyen akadályokat építesz magad köré tudattalanul. Annak ellenére, hogy az információ nagyon pontos és elgondolkodtató, ez mégis csak egy játék, szóval nem kell véresen komolyan venni. Vagy ki tudja? Lehet, épp most áll össze benned a kép, hogy mit lenne érdemes változtatnod a boldogságod érdekében.

Nos, a feladat nagyon egyszerű: ha ránézel a képre, melyik állatot látod meg először. Lényeges, hogy ne bíráld fel saját magadat, az első benyomásra hagyatkozz. Az első képrészlet árulja el rólad a legtöbb információt. Melyik állatot látod a képen először? A válaszokat a kép alá görgetve olvashatod el.

Melyik állatot látod meg először a képen? (bright side)

Ha a párducot pillantottad meg először a képen,

úgy tűnik, az életedben most a legtöbb stresszt a párkapcsolatod okozza. Félsz, hogy elveszíted a párodat, de lehet, hogy olyan baráti kapcsolatodat, aki közel áll a szívedhez, mert már nem vagy benne biztos, hogy ez fenntartható. Próbálj meg visszaemlékezni, hogyan érezted magadat, mit éreztél pontosan, amikor ez a kapcsolatod elkezdődött. Talán csak annyi kéne tenned, hogy elmondod a másiknak mindazt, ami zavar most téged. A legtöbbször ugyanis a kommunikáció vagy annak hiánya a problémák megoldásának kulcsa.

A kommunikáció lehet a legnagyobb akadály az életedben (bright side)

Ha az oroszlánokat láttad meg a képen először,

úgy tűnik, a felelősség vállalása okozhat számodra kellemetlenségeket most az életedben. Könnyen lehet, túl sokat vállalsz magadra, te gondoskodsz a környezetedben mindenkiről, ami meglehetősen kimerítő lehet, miközben megfeledkezel a saját igényeidről. A családod, a barátaid hihetetlenül szívós embernek látnak téged, aki minden helyzetet képes megoldani. Te ugyanakkor úgy érezheted, hamarosan betelik nálad a pohár. Hidd el, nincs semmi baj azzal, ha kicsit önző vagy, és figyelsz magadra, hiszen csak így tudsz újra feltöltődni.

Saját magadra is kellene időt szánni (bright side)

Ha zebrákat pillantottad meg először a képen,

a legnagyobb problémát az életedben az egészséged vagy a családban valaki más egészsége jelentheti most. Valójában jót teszel magadnak, amikor az egészséged miatt aggódsz, hiszen ilyenkor jóval nyitottabb leszel az egészséges életmódra is. Viszont, ha ez a kérdés szorongással tölt el, ott már komolyabb lehet a baj. Mindenképpen tudatosítsd magadban a félelmeket, és ha kell, mielőbb vizsgáltasd ki magadat. Az orvosi vélemény megnyugtatja a lelkedet. Nézz szembe a félelmekkel, és lehetőség szerint változtass az életviteleden a saját érdekedben.

Az életmód váltás segíthet a probléma megoldásában (bright side)

Ha a zsiráfokat láttad meg a képen először,

úgy tűnik, leginkább a munkád okoz komoly fejtörést mostanában. Talán attól félsz, hogy elveszíted az állásodat, ami bizonytalanná tenné a megélhetésedet. Mostanában sok embert érintenek megélhetési problémák, és annak ellenére, hogy számtalan munkalehetőséget kínálnak a cégek, nem biztos, hogy a számodra ideális pozícióban helyezkedhetsz el. Épp ezért érdemes folyamatosan képezni magadat, valami újat tanulnod, amivel más munkakörben helyezkedhetsz el, vagy egészen más jellegű állást találhatsz magadnak.

A munka okozhat komoly fejtörést (bright side)

Ha a kék madarat pillantottad meg a képen először,

vélhetően elveszettnek, magányosnak érezheted most magadat. Modern világunkban szinte mindenki sms-ben, e-mailekben, a közösségi oldalakon tartja a kapcsolatot a külvilággal, amivel persze önmagában semmilyen probléma sincs egészen addig, amíg ez nem megy a személyes találkozások rovására. Szóval, ha most magányosnak érzed magadat, mert hiányzik az életedből a személyes találkozás, érdemes máris változtatnod. Miért is ne hívhatnád fel a legjobb barátodat már ma, és javasolhatnád, hogy beszélgessetek például egy kávézóban?

Fontosak a személyes találkozások is (bright side)

Ha a madarakat láttad meg a képen először,

nos, úgy tűnik, te is magányos lehetsz az utóbbi időben. Nagyon szívesen beszélnél a gondjaidról, de úgy gondolod, azok egyáltalán nem érdekesek a többieknek. Először is, ne minősítsd le a problémáidat, másodszor pedig igenis megbízhatsz a legjobb barátodban, a családodban, mert ők nagyon is kíváncsiak rád, és örömmel meghallgatnak téged. Független és önálló ember vagy, aki inkább magába zárja a gondjait, és kifelé azt mutatja, minden a legnagyobb rendben van, mintsem beszéljen róluk. Hidd el, néha neked is szükséged van másokra.

A bizalom nagyon fontos a te életedben is (bright side)

(via bright sideKiemelt képünk: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top