Horoszkóp

Mit látsz a képen? Különleges részleteket árul el a személyiségedről

Nagyon sokat és nagyon meglepő információkat árul el rólad, a személyiségedről, amit első pillantásra látsz egy képen. Ennek a furcsa fotónak is több fontos részlete van. De melyiket pillantod meg először? Ez a személyiségteszt téged is leleplez...

Számos, a lélek rejtelmeit vizsgáló kutatás igazolja, hogy ugyanaz a fotó, montázs, rajz más és más benyomást tesz rád, mint például a legjobb barátodra vagy a párodra. Más színek, más részletek ragadhatják meg a te figyelmedet, és a többiek figyelmét az első pillanatban. Nem véletlenül, hiszen mindenkit más-más személyiségjegyek jellemeznek, mindenki picit másként látja a világot annak ellenére is, ha alapból nagyon sok bennetek a közös vonás, a hasonlóság. A személyiségtesztek pedig pontosan ezt az eltérést használják fel.

A tudattalanodban mélyen rejlő információktól nagy mértékben függhet, hogy milyen részleteket pillantasz meg először a vizsgált képen. A szemed valójában a teljes képet látja, agyad mégis csak bizonyos részleteket fog fel az első pillanatban. De pontosan ebben rejlik a valódi mélység, és ez az, ami a legpontosabban jellemez téged. Ebből az egyszerű személyiségtesztből most újabb érdekes információt tudhatsz meg magadról. A feladat csak annyi, hogy válaszolj a kérdésre: mit látsz először a képen? Fontos, hogy az első benyomásra figyelj. A leírásokat a kép alá görgetve olvashatod el.

Nos, mit fedezel fel a képen az első pillantásra? (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről a női arc

Ha a női arcot pillantottad meg először ezen a képen, elmondható a személyiségedről, hogy szívesen töltöd egyedül az időt. Nem érzel lelkiismeret-furdalást, amikor a saját igényeidre összpontosítasz, és azt teszed, ami számodra valódi örömet okoz, függetlenül a többiek elvárásaitól. Nem is kell bűntudatot érezned a viselkedésed miatt, sőt nagyszerű, hogy te mindenkor őszintén önmagadat adod. Inkább zárkózott, kicsit befelé forduló típus lehetsz. Akik jobban ismernek téged, tudják rólad, mennyire intelligens és bölcs ember vagy. Nagyszerű tanácsokat adsz a többieknek, de csak akkor, ha kérik tőled.

Törődsz a saját lelkeddel, nem akarsz másoknak megfelelni (iStock)

Ezt árulja el rólad a szerelmespár

Amennyiben a szerelmespárt láttad meg a képen először, egyrészt az apró részletek fölött sem sikkad el a tekinteted, másrészt nagyon fontosak számodra a barátok és természetesen a párod, de a túlzottan hangos társaságot egyáltalán nem kedveled. Biztosan van néhány a szívedhez közelálló barát, akikért bármikor tűzbe tennéd a kezed. A minőség számodra sokkal fontosabb a mennyiségnél. Úgy lehetsz vele, inkább legyen csak egy-két valódi barátod, mint óriási társaságod, ahol elveszettnek érzed magad. Természetesen a párkapcsolatod is legalább olyan fontos, mint a barátok. Büszke vagy a párodra, de az is nagyon fontos, hogy kedveljék őt a barátaid. Ha nem jönnek ki egymással, könnyen lehet, hogy a szakítás mellett döntesz.

Mindennél fontosabbak a kapcsolataid (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha az erdőt pillantottad meg a képen először

Ha ezen az összetett képen az erdőre, a fákra irányult elsőként a figyelmed, minden bizonnyal nagyon pezsgő a személyiséged. Olyan ember lehetsz, aki mindenkor nyitott az új lehetőségekre, az új élményekre, tapasztalásokra. Számodra a változások nem jelentenek különösebb kihívást. Sőt, kifejezetten szereted a változásokat. A kiszámíthatóság untat, az újdonságokat, a változatosságot, az inspirációt keresed az életedben. Nagyon szereted a természetet, óvod, véded a környezetedet. Szívesen kirándulsz, utazol, és szívod magadba a fák, a környezet energiáját. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően nagyon sokan kedvelnek téged.

Keresed az inspirációt, az újdonságokat az életedben (iStock)

Ezt árulja el rólad, ha a tavat láttad meg a képen először

A víz az érzelmek szimbóluma. S ha a tavat pillantottad meg először a képen, szinte biztosan nagyon érzékeny, empatikus személyiségtípus lehetsz. Nagyon fontosak a szeretteid, mindent megtennél értük. Néha hajlamos lehetsz a mártírszerepre, úgy érzed, mindenkiért mindent feláldozol, de alig kapsz valamit a többiektől. Mindenképpen szakíts több időt magadra is, a lelkedre, a töltekezésre, hiszen akkor tudsz segíteni, amikor igazán jól érzed magad. Mindenkor csak annyit vállalj, amennyit örömmel teljesítesz. Nagyon sok szeretet van benned, a környezeted pedig nagyon hálás a támogatásodért. Téged a szeretet, a boldogság éltet.

Érzékeny és empatikus ember vagy (iStock)

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top