Horoszkóp

Lélekmelengető titkokat mond el rólad, amit először meglátsz a képen. Kihagyhatatlan teszt

Sokat elmond rólad, amit elsőként pillantasz meg egy képen. Egy festmény például egyáltalán nem úgy működik, mint egy könyv, ahol egymás után sorakoznak az információk, és egyesével tudod azokat észlelni, befogadni. Ebből a gyönyörű és lélekmelengető személyiségtesztből különleges információkat tudhatsz meg magadról. Vétek lenne kihagyni.

Ebben a személyiségtesztben arra kérünk, hogy vess egy pillantást Rafal Oblinski művész csodálatosan szép festményére, és nézd meg, melyik részlet tűnik fel először. A lényeges az első benyomás, az első észlelés, hiszen ez az a részlet, amely sok mindent elárulhat rólad. A részleteket a kép alá görgetve olvashatod el.

személyiségteszt kép

1. Ezt árulja el a személyiségedről a virág

Ha a virágot láttad meg először a képen, az arra utal, hogy tehetséged van mások meghallgatásához, hiszen a virág egyszerre a képen szereplő nő füle is. Ha a szeretteidnek szükségük van rá, te ott vagy, és bármit el lehet neked mondani. Az aranyvirág ugyanakkor a spirituális ébredés jele is: az, hogy kiválóan tudsz másokat meghallgatni, azt is jelenti, hogy önmagad megértésében is jócskán előrejutottál. Ha lecsendesíted az elmédet, jobban fogod hallani szíved csendes suttogását.

személyiségteszt

A virág a spirituális ébredés jele

2. Ezt árulja el rólad a hárfa

Ha először a hárfát pillantottad meg a képen, az a belső szépségre, gyógyulásra és szeretetre irányuló mély szükségletedet tükrözi. A hárfa már az antikvitástól kezdve az angyali báj és szépség szimbóluma. Az esztétikum iránti igényedet néha csodás, békés muzsikával is kielégítheted: bár természetes, hogy sokszor önmagadon kívül keresed a csodát, a szeretet és szépség, amit keresel, már benned van. A belső szeretet azt jelenti, hogy feltétel nélkül elfogadod magadat – ha ezt megtalálod, meglesz az a kedvesség és törődés is, amire vágysz.

személyiségteszt

A hárfa az angyali báj szimbóluma

3. Ezt árulja el rólad a női arc

Ha először a női arcot vetted észre, akkor nagy valószínűséggel sok nehézségen kellett keresztülmenned, amelyeken ugyanakkor gyönyörű lélekként emelkedtél felül. A nő arcának körvonalait a hárfa rajzolja ki, ez az angyalokhoz társított hangszer. Az önszeretet és a belső szépség meghatározó tulajdonságaid, és az, hogy minden akadályon keresztüljutsz – megerősödve. A nő haját a hárfa két elpattant húrja adja, ez pedig azt mutatja, hogy a tökéletlenségben, a hibákban is képes vagy meglátni a szépet. Most, hogy ezt megtanultad értékelni, tekintetedet másokra veted: nekik szeretnél segíteni. Csak így tovább! Sokkal többet segíthetsz a szeretteidnek, mint gondolnád!

személyiségteszt

Gyönyörű lélekként emelkedtél felül a nehézségeken

(via Understanding Compassion).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top