Horoszkóp

Mit látsz a képen? Ezt árulja el rólad

Mit látsz a képen először, amikor ránézel? Ezúttal az első benyomás a legfontosabb, nem az, hogy hosszasan nézegesd és minél több dolgot fedezz fel a különleges festményen. Mi ragadja meg először a figyelmedet, a képzeletedet? Döntésed sokkal többet árul el rólad és a közeli jövőről is, mint hinnéd. Íme, az izgalmas részletek.

Hogy mit látsz először a képen, a tudattalanodon is múlik. Az első gondolat, az első ötlet mindenkor belülről érkezik, agyad csak ezt követően képes kontrollálni az érzetet, a gondolatot. Ezért is lehet mindenkor nagyon fontos az első benyomás.

Az első részlet, amit felfedezel, az aktuális élethelyzetedtől, az élethez való hozzáállásodtól is múlhat. Nost, mit látsz ezen a különleges festményen? És vajon mit árul el mindez rólad? Csak a végleges döntést követően görgess lejjebb a válaszokhoz.

kép festmény személyiségteszt

Ha az esernyős fiatal nőt láttad meg először

A nő ernyővel a kezében az arisztokrácia, a nemesség szimbóluma, de éppen így jelentheti a mennyország és a földi élet közötti kapcsolatot is. Döntésed arra utalhat, hogy próbálod magad távol tartani a világtól, a többi embertől és a valódi értékektől. Az is lehetséges, a szemmel nem látható dolgok sokkal inkább vonzanak, mint az anyagi világ. Mindenképpen szükséged lenne a kikapcsolódásra, nem fizikailag, inkább mentális értelemben. Tégy olyan dolgokat, amelyek pozitív energiával töltenek fel. Használd a benned lévő kreativitást, alkoss, fess, vagy rajzolj, csinálj bármit, amivel kikapcsolhatod agyad szüntelen zakatolását.

Amennyiben egy férfi arcát pillantottad meg először

Ha a göndör hajú férfi arcát láttad meg először a képen, akkor vélhetően pontosan tudod, hogyan valósítsd meg a céljaidat. Figyelsz a megérzéseidre, és az első benyomást is mindenkor fontosnak tartod. Viszont nem árt, ha valamivel óvatosabb vagy, hiszen könnyedén elveszhetsz a célok útvesztőjében, amikor már nem leszel képes fontossági sorrendet sem felállítani. Vélhetően nagyon fontos változásra számíthatsz hamarosan az életedben. Most érdemes tehát végiggondolnod, mi az, ami igazán fontos az életedben, és csak erre az egy célra összpontosítva haladni tovább az úton.

A vitorlást vetted észre először

A vitorlás a bőséget szimbolizálja, melyet éppen feléd sodor a szél. Ezért a képnek ez a részlete olyan személyiséget takar, aki nagy terveget szövöget, és azt is tudja, hogyan érheti el azokat. A legfontosabb, hogy lépésről-lépésre építsd fel az elképzelésedet, ne cipelj magaddal fölösleges rakományt. A hajó ugyanis könnyen elsüllyedhet, ha túlzottan súlyos a szállítmánya. Mindenkor annyit vállalj tehát, amennyit el is bírsz. Az is nagyon fontos, hogy minél több időt tölts a családod, a szeretteid társaságában.

A füstölő kéményre figyeltél fel először

A füst szimbolizálja azt a pillanatot, amikor a lélek elhagyja a testet. Ha a képnek ezt a részletét vetted észre először, vélhetően túlzottan is a munkád vagy bármi egyéb megszállottja lehetsz, miközben nem veszed észre, hogy a lelked mennyire szenved emiatt. Amikor a lélek kiürül, betegségek útján próbál figyelmeztetni a változtatásra téged. Próbáld meg egy picit félretenni az anyagi dolgokat, és lazíts, pihenj, kapcsolj ki. Irányítsd a figyelmedet a munkáról önmagadra, a lelkedre. Már önmagában ezzel a gondolattal is pozitív energiákkal töltődhetsz. Amikor jobban érzed magad, a munka is jobban megy. Tapasztaltad már, igaz?

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top