Horoszkóp

Mit látsz a képen? Felfedi a legtitkosabb vágyadat

Ez a rajz különleges, mert többféle dolgot is láthatsz rajta. Mégis csupán egyetlen részlet ragadja meg a figyelmedet, még pedig az, amelyik a tudattalanban rejlő vágyadról árulkodik. Nos, mit látsz a képen először? És vajon milyen mélyen elfojtott, titkos vágyad van?

Ez az izgalmas személyiségteszt a tudattalanodban rejlő vágyat mutatja meg. Könnyen lehet, magad előtt sem ismert, vagy egyszerűen mélyen elfojtod mindazt, amire igazán és szívből vágysz az életedben. Fedezd fel magadban, ismerd meg, vajon mi lehet ez. Nézd meg a képet, és amit először pillantasz meg, ami először villan fel előtted, az a részlet fedi fel, mi lakozik a mélyben, mi a legtitkosabb vágyad. Felkészültél?

Nézd meg tehát a képet, és csak a döntésedet követően görgess a válaszokhoz.

személyiségteszt önismeret

Ha egy barlangot látsz először a képen

Szenvedélyes szerelem a legtitkosabb vágyad. Arról álmodhatsz, hogy találkozol valakivel, aki örömet, boldogságot, izgalmat hoz az életedbe, és akivel többé nem érzed magad egyedül. Valósítsd meg a vágyad, hiszen a lehetőség neked is adott, menj emberek közé, légy nyitottabb, add meg az esélyt magadnak és leendő párodnak is a találkozásra.

Ha a tengert látod a képen először

Titokban nagyon vágyhatsz a szabadságra, ha a tenger hullámait pillantottad meg először a képen. Önállóan, mások befolyása nélkül szeretnéd élni az életedet. Épp itt az ideje, hogy azt tedd, amit a szíved súg, még csak a következményekkel sem érdemes törődnöd. Lesz, ami lesz, de legalább végre lélegzel és élsz, azt teheted, amire mindig is vágytál.

Ha az arc rajzolódott ki először a szemed előtt

Az egyensúlyra, a harmóniára, a boldogságra vágysz a lelked legmélyén. Persze ki az, aki nem ezt szeretné az életében megtapasztalni? Csodás ember vagy, aki semmit sem kíván az élettől, csupán a boldogságot. Könnyen lehet, máris elérted, csak nem vetted még észre. Szép lakásban élsz a pároddal, igazi és szórakoztató barátok vesznek körül? Akkor máris megérdemelted a neked járó boldogságot.

(via type writer’s voice)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top