Horoszkóp

Mit látsz a képen? Ezt árulja el rólad

Ezen a fotón valójában csak két dolgot vehetsz észre. Ugyanakkor az, hogy a kettő közül először melyiket látod meg a képen, sokat elárul a személyiségedről, illetve a jelenlegi élethelyzetedről. Szóval, mit látsz a képen? Válaszod érdekes dolgokat fed fel rólad.

A személyiségtesztek többnyire vidámak, játékosak, de azért elgondolkodtatóak is. Választásaid, döntéseid a személyiségedből fakadnak. Így például az is rólad szól, hogy egy összemontázsolt fotón mit veszel észre először.

Ez a kép becsapja az agyat. A körvonalakból ugyanis két merőben eltérő dolgot lehet fölfedezni. Hogy melyiket pillantottad meg elsőként, az az életed jelen pillanatára, helyzetére is utalhat. Nos, készen állsz? Akkor nézd meg, mit látsz a képen! A válaszokat a fotó alatt találod.

Mit látsz a képen?
Mit látsz a képen?

A fotón észrevehettél egy női alakot, amelyik lehajtott fejjel ül és a nyakát fogja. De akkor sem csapott be a szemed, ha egy koponya alakja rajzolódott ki előtted.

Ha a nőt láttad meg a képen

Könnyen előfordulhat, mentálisan kimerültnek érzed magad. Az is lehetséges, hogy az önsajnálat uralkodott el rajtad. Az életedben talán nehézségekkel találod magad szemben, vagy nagyobb változáson mentél keresztül, életed főbb szálai igencsak összekuszálódhattak.

Választásod arra is figyelmeztethet, mérgező párkapcsolatban élsz, ahol párod elszívja tőled az energiát, vagy nem adja meg a kellő szabadságot. Itt az ideje, hogy lazulj és pihenj, és megszabadulj minden bosszantó és bántó dologtól. Próbálj meg a jóra, a szépre fókuszálni, töltsd fel magad energiával. Ne akarj többé harcolni.

Ha a koponyát láttad meg a képen

Minden bizonnyal épp valamilyen kihívást élsz meg az életedben, amely új felismeréseket hoz, és bölcsebbé tehet téged. Erősebb és stabilabb most a személyiséged, megfelelően tudod a változásokat kezelni. Tartsd fejben, hogy az akadályok nem lehetnek olyan magasak, hogy ne tudnál átlépni rajtuk.

Hogy a koponyára esett a választásod, az azt is jelenti, hogy mostanában egészen biztosan keményen dolgozol, mégis úgy érezheted, mások nem értékelik eléggé az erőfeszítéseidet. A próbák, amelyeken átmész, nem tartanak örökké, csupán átmenetiek, ezért életedben hamarosan újabb változásokra és talán nyugalmasabb időszakra számíthatsz. 

(via the earth child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top