Horoszkóp

Mit látsz először ezen a meghökkentő képen?

Kell egy kis kikapcsolódás mindenkinek. Ez a különleges és meghökkentően pontos személyiségteszt tökéletes kikapcsolódást nyújt neked is. Nézd meg a képet, s az első benyomásra hagyatkozva dönts el, mégis mit látsz rajta. Aztán olvasd el a választ!

Van valami csodálatos abban, ahogyan az elménk bizonyos dolgokra reagál, amit érzékel, legyen szó képi, hangi, fizikai megnyilvánulásokról. A háttérben a tudatalattink húzódik meg, amely feltárja előttünk a tudatos érzékelésünk határait. Más szóval, jelen van életünkben, még ha nem is vagyunk mindig tudatában. A legbelsőbb vágyaink, a gondolataink mielőtt álomba merülnénk, a gyermeki énünk, mind-mind szerepet játszanak abban, ahogyan a tudatunk jelez számunkra.

Ez a mostani személyiségteszt is pontosan a tudattalanban élő tapasztalatokat vizsgálja. A feladat nagyon egyszerű, csak vess egy pillantást a következő képre! Mit veszel rajta észre elsőként? Akkor lássuk, mit árul el rólad. Figyelem! Az első benyomás a legfontosabb, hiszen az érkezik a tudattalanodból. Nos, ha felkészültél, indulhat a játék.

Nézd meg a rajzot, s döntsd el, mit látsz rajta!

Nézd meg a rajzot, s döntsd el, mit látsz rajta!

A. Személyiségteszt: Fák

Ha elsőként a fákat, a fatörzseket veszed észre a képen, akkor nagy eséllyel extrovertált a személyiségtípusod. Kedves vagy az idegenekkel, udvarias az ismerősökkel, ám két dolgot nem tolerálsz: az erőszakot és a gúnyolódást. Érzékeny lélek vagy, aki együttérez másokkal, s bár úgy tűnhet, nem érdekel, valójában nagyon is fontos számodra, hogy mások mit gondolnak rólad. Jóllehet olyan emberekkel veszed körbe magad, akiket a barátaidnak tartasz, a szíved mélyén tudod, hogy csupán töredékük őszinte és igaz. Hajlamos lehetsz ösztönösen cselekedni, ám a valódi érzelmeidet nem szívesen mutatod ki. Nem könnyen bízol meg másokban, sokak számára talány vagy, hiszen soha nem tudhatják, mi megy végbe a fejedben. Az új lehetőségekre mindig igent mondasz, s amit a fejedbe veszel, azt igyekszel is megvalósítani.

Ha a fákat láttad meg először a rajzon, extrovertált személyiségtípus lehetsz

Ha a fákat láttad meg először a rajzon, extrovertált személyiségtípus lehetsz

B. Személyiségteszt: Gyökerek

Ha elsőként a gyökereket láttad meg a rajzon, az arra utal, hogy introvertált a személyiséged. Beismered a hibáidat, elfogadod mások építő kritikáját, aminek köszönhetően képes vagy folyamatosan fejlődni. Az első benyomás esetedben szokatlan, hiszen talán többen is mondták már neked, hogy „amikor először találkoztunk, nem gondoltam, hogy kedvelni foglak”. Ez az érzés azonban megváltozik, amint jobban megismernek téged, s rájönnek, mennyire bölcs vagy, s milyen különleges személyiséggel áldott meg a sors. Olyan típus lehetsz, aki komolyan veszi a feladatát, szorgalmas, ha valamit be akar fejezni, meg is teszi. Erkölcsi normád, elveid vezérelnek nap mint nap, s épp ettől válsz egyre tudatosabbá. Amikor jobban megismernek a többiek, akkor válik számukra is világossá, hogy független és felelősségteljes ember vagy, aki azon fáradozik, hogy mindig a legjobbat nyújtsa.

Zárkózott a személyiségtípusod, ha a gyökereket fedezted fel elsőre a képen

Zárkózott a személyiségtípusod, ha a gyökereket fedezted fel elsőre a képen

C. Személyiségteszt: Ajkak

Ha a száj formája rajzolódott ki előtted az első pillanatban, akkor kétségtelenül csendes és nyugodt személyiségtípus vagy. Az átlagos életet kedveled, amely mentes a felesleges zűrzavartól. Mindenhez alkalmazkodsz, vagyis arra haladsz, amerre sodor az élet. Olykor picit naivan viselkedhetsz, mert mindig a jót feltételezed a többiekről, és mindig a jó szándék vezérel. Elképzelhető, hogy mások szemében gyenge vagy, és támogatásra szorulsz, ám valójában szó sincs erről. Megvan a kellő erőd ahhoz, hogy szembenézz a problémákkal, s valójában nincs is szükséged mások segítségére. Irtózol a bonyolult kapcsolatoktól, őszinte próbálsz lenni az emberekkel. Éppen ezért sokan fordulnak hozzád tanácsért, javaslatokért, hiszen megbíznak a véleményedben.

Nyugodt és kedves típus vagy, ha a száj formáját vetted észre először a képen

Nyugodt és kedves típus vagy, ha a száj formáját vetted észre először a képen

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top