Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább magukba zárkózni

Ezek a csillagjegyek gyakran hűvösnek, visszafogottnak tűnnek. Nem véletlenül, hiszen ők jóval zárkózottabb, introvertáltabb típusok, mint a többiek. Lehet, te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

Ezek a csillagjegyek könnyen lehet, időnként cserfesek, máskor pedig meglepően visszafogottan viselkednek. Ők azok, akik a leginkább hajlamosak magukba zárkózni. Ilyenkor valójában jobb is őket békén hagyni.

1. A Vízöntő az introvertáltak királya

A Vízöntő férfi valójában az introvertált csillagjegyek királya lehetne. Annak ellenére, hogy közvetlen és barátságos, a valódi érzéseit, a mélyebb gondolatait egyáltalán nem szereti boldog-boldogtalannal megosztani. Inkább csak néhány személlyel áll szóba, azokkal, akiket a legközelebb érez magához. Az érzelmei nagyban hozzájárulnak zárkózott személyiségéhez.

2. A Halak befelé fordulása inspiráló

A Halak valójában a kreatív introvertált csillagjegy, akiből a körülötte lévők merítenek inspirációt. S bár önmagában már ez is elégedettséggel tölti el, egyúttal zárkózottá is teszi őt. Ő sem szívesen osztja meg az érzéseit, a gondolatait a nagyvilággal, inkább csak apró részleteket csöpögtet, de még azokat sem mindenkinek.

3. A Skorpió szenvedélyesen őrzi a titkait

A Skorpió szenvedélyesen introvertált típus, ami fura módon azt jelenti, hogy gondolatait hétpecsétes titokként őrzi. Szeret titokzatosnak tűnni, s hasonlóan a Halakhoz, kategóriákat állít fel magában, kivel mit lehet megosztani. Gyanakvó természete okán sokszor még a szerelmét sem avatja be minden titkába.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább magukba zárkózni (iStock)

4. A Bika makacsul magába zárkózik

A Bika borzasztóan makacs és csökönyös típus. Változó hangulata miatt nem a legkönnyebb kijönni vele, amivel a környezete is többnyire tisztában van. Éppen emiatt megpróbálja az érzelmeit visszaszorítani, ami ugyanakkor befelé fordulóvá teszi őt.

5. A Szűz hajlamos magába zárkózni

Különösen a Szűz nő tűnhet kemény diónak sokak számára. Borzasztóan gyanakvó ugyanis, ami persze introvertálttá, távolságtartóvá teszi őt. Inkább magába fojtja a szót, nehogy az érzelmei, a gondolatai napvilágra kerüljenek. Így biztos lehet, hogy a rosszul kiejtett szavakat nem lehet ellene felhasználni. És tényleg nem is, mert ki sem mondja azokat.

6. A Bak valójában ambivertált típus

A Bak jegynél valójában úgy az introvertált, mint az extrovertált oldal fellehető, ő talán már az ambivertált jelzővel illethető a legpontosabban. Ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért pontosan tudja, mikor kell csöndben maradnia, és mikor nem, mikor hozza napvilágra az érzelmeit, s mikor jobb magába rejtenie azokat.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top