Horoszkóp

Válassz egy kártyát! Izgalmas dolgot árul el rólad

Melyik kártyát választod? Ezúttal azt tudhatod meg, vajon hogyan látnak téged mások. A válaszért semmi mást nem kell tenned, mint választani egyet a három állatos kártya közül. Vajon mit gondolnak, hogyan vélekednek rólad a többiek? Máris kiderül. Izgalmas, ugye?

Biztosan elgondolkodtál már azon, vajon milyennek látnak téged mások, vagy hogyan vélekedhetnek rólad. Vajon mások véleménye mennyire egyezik a tiéddel? Most megtudhatod, ha választasz egyet a három kártya közül. Melyik tetszik a legjobban? Melyik vonzza a figyelmedet a leginkább? Gondolkodj picit, azután dönts csak. A választásodhoz tartozó leírást a képek alatt találhatod. Indulhat az izgalmas játék? Akkor tehát melyik kártyát választod?

kártya jóslás személyiségteszt

Ha az első kártyát választottad

A békegalamb kártyájának üzenete szerint megbízható és kiegyensúlyozott személyiségnek tartanak a barátaid. Szerintük tisztelettudó és szerény ember vagy, aki ugyanakkor csöppet sem bátortalan. Kedvelik a humorodat, de mindenekelőtt a belőled áradó nyugalmat és lelki békét értékelik. Úgy látják, az a típus vagy, akinek még tanulnia kell az elfogadást, ugyanis te inkább adsz, mint hogy elfogadnád a többiek segítségét, javaslatát. Ne feledd, minden okkal történik az életedben, próbáld megfejteni, vajon mi lehet az, a lehetőségeidből pedig hozd ki a lehető legtöbbet, mert így találhatod meg a boldogságot az életedben.

Ha a második kártyát választottad

A bagoly kártyájának üzenete szerint együttműködőnek és tapintatos embernek gondolnak téged a többiek. Te biztosan az a típus vagy, aki mindenkor hajlandó a munkáját elvégezni. Szorgalmasnak, segítőkésznek tartanak, akik ismernek. Megbízható, lojális és közvetlen vagy, de az is igaz, ha túlzottan tornyosulnak fejed fölött a feladatok, hajlamos lehetsz az ingerlékenységre is. A legfontosabb, hogy annyi feladatot vállalj, amennyit el is tudsz végezni. Sokkal jobban érzed magad, ha csupán néhány feladatot csinálsz meg, de azt tökéletesen, mint ha sokat, de felületesen. Az sem árt persze, ha időnként saját magadra is gondolsz.

Ha a harmadik kártyát választottad

A róka kártyája szerint a többiek kifejezetten intelligensnek és magabiztosnak látnak téged. Őszinte, ugyanakkor nagyon is diszkrét embernek tartanak, átlag fölötti tudással. Határozott elképzelésed van arról is, hogyan hozd közelebb egymáshoz az embereket. Ami igazán dühít, az a közömbösség, a nem törődés és a hazugságok. Három szabályt érdemes fejben tartanod a lelki békéd érdekében: 1) élj a saját elveid szerint, 2) hagyd élni a többieket is, 3) és ne ítélkezz mások felett. Valójában ez az egyetlen út vezet a céljaidhoz. Mindenki a saját útját járja, a saját sorsát éli, ezért az is a saját döntése, hogyan éli az életét.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top