Horoszkóp

Hol érzel fájdalmat a testedben? Ezt jelenti

Gondolkodtál már azon, ami belül a fejedben vagy a lelkedben történik, nem véletlenül jelentkezik fájdalomként a testedben? Az esetek többségében ugyanis, amitől belül szenvedsz, az előbb-utóbb testi tünetekben jelentkezik – ha nem változtatsz. Vajon mit jelent, amikor gyötör a migrén, miért fájdul meg a hátad, a lábad? Íme, a válaszok, amelyeken mindenképpen érdemes elgondolkodni. Természetesen, ha a fájdalmat hosszabb ideje érzed, az orvosodat se felejtsd el fölkeresni.

Amikor a fejed fájdul meg

Amikor fejfájás vagy migrén gyötör, ezt okozhatja a stressz. Olyasmin aggódsz vagy gyötröd magad, amin nem tudsz változtatni, amivel már nem kéne foglalkoznod. A fájdalomtól megszabadulhatsz relaxálással, pihenéssel, lazítással.

A nyakad fájdul meg

Amikor a nyakad fáj, az a legtöbbször annak a jele, hogy valamivel nagyon erősen küzdesz belül. A harcot el kellene engedned, vagy azt a másik személyt, akivel kapcsolatos a küzdésed. Próbálj mielőbb megbocsátani és elengedni a fájdalmat.

Amikor a vállad fáj

Amikor a vállad fájdul meg, azt jelentheti, hogy súlyos terheket cipelsz, amit pedig már el sem bírsz. Mindenképpen érdemes végiggondolni, milyen terhet vettél magadra, ami pedig nem is a tiéd. Már az is sokat segíthet, ha kimondod a gondjaidat.

Ha a hátadban érzel fájdalmat

Amikor a hátad fájdul meg, valamit hárítasz. Sokkal többre lenne szükséged, mint amit megszereztél magadnak. A lelked mélyén többre is vágysz, hiszen pontosan tudod, hiányzik valami az életedből, de mégsem teszel érte. Súlyos egészségi problémákhoz vezethet, ha nem ismered fel minél előbb, hogy mitől is szenvedsz.

Amikor a derekad fájdul meg

Az anyagi gondok fizikai fájdalmat okozhatnak a testben, erre pedig leginkább az utal, amikor a derekad fájdul meg. Ne cipeld magaddal a nehézségeket, próbáld meg mielőbb letenni és a megoldásra összpontosítani a figyelmedet. A derékfájás olyan mértékű is lehet, hogy megmozdulni sem bírsz, ha idáig jutsz, ördögi körbe kerültél. Próbáld meg mielőbb felismerni és megszüntetni az okokat.

Ha a kezedben vagy a karodban érzel fájdalmat

Amikor a kezedben jelentkezik a fájdalom, akkor elérhetnél egy másik lehetőséget, mégsem nyújtod ki a karod érte. Másként kellene rendezned a dolgaidat. Nagyon valószínű, hogy ragaszkodsz néhány emberhez, akiktől pedig végleg búcsút kéne venned. Új barátságok várnának rád.

A testedben jelentkező fájdalom okát itt érdemes keresned
A testedben jelentkező fájdalom okát itt érdemes keresned

Amikor a hasad fájdul meg

A hasi fájdalom azt jelenti, félsz valamitől. Változtatnod kellene, mégsem teszed meg. El kell engedned a félelmeket, és hagynod kellene, hogy a dolgok a maguk rendje szerint változzanak, és történjenek. Eltértél az utadtól, pedig az Univerzum segítene neked.

A térdedben érzel fájdalmat

Nem lehetséges, hogy az egód egy kissé nagyobb szerepet játszik az életedben, mint kéne? Az fontos, ha a saját igényeidet is szem előtt tartod, de az önzőséget el kéne felejtened. Törődj többet a környezetedben élőkkel, és légy alázatosabb, vagyis borulj térdre.

Ha a vádlid fájdul meg

A vádliban, a sípcsont körüli területen érzel fájdalmat, akkor érdemes végiggondolnod, vajon mennyire vagy féltékeny. Nem biztos, hogy a szerelmedet környékezte meg valaki, az is lehet, hogy irigyen nézel másokra, akiknek valami jobban sikerül, mint neked. Érdemes elgondolkodnod azon, vajon miért nem tudod megtenni a siker felé vezető lépéseket.

A lábad, a talpad fáj

Ez a jellegű fájdalom leginkább depressziós időszakban jelentkezik. Olyasmit kellene tenned, amiben örömet találsz, amivel ki tudsz lépni a negatív hangulatból, érzésekből, ami fölvidít. A láb vagy sarokfájdalom üzenete mindenképpen erős: lépned kell.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top