Horoszkóp

Júliusi tarot-jóslat: meglepő ez a hónap

Meglepő jóslatokat tartogatnak júliusra a tarot kártyák. Érdemes megfogadnod a javaslatokat, és követni az útmutatást. Előbb persze húzz egy tarot kártyát!

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést 30 naponta egyszer érdemes csak feltenni a tarot-nak, mert legalább ennyi idő szükséges a változások elindulásához. Könnyen lehet, első olvasatra még nem áll össze a tarot-kártyák üzenete. Előfordulhat ugyanis, hogy csak valamivel később, az eseményeket követően érted meg a jóslatot. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és többször is előkeresni a hónap során.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, érdemes ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, s elengeded a zavaró gondolatokat.

A júliusi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot júliusban? Mire számíthatok az első nyári hónapban? A kérdést követően válaszd az egyik kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a személyes jóslatot.

Melyik tarot kártyát húzod júniusra?

Melyik tarot kártyát húzod júliusra? (fotó: Getty)

Ezt jósolja júliusra az első tarot-kártya: 9. A Remete

Ha az első lapot választottad, A Remete elnevezésű tarot-kártyát húztad. Bármilyen kérdés foglalkoztat most téged, a jóslat szerint a választ elsősorban magadban találod. Érdemes épp ezért kicsit elvonulnod a világtól, mert a magad csendességében hallod meg a belső hangokat. Kirándulj, sétálj minél többet, lehetőség szerint egyedül. Figyelj a megérzéseidre, a gondolataidra, s legyenek bármilyen szokatlanok, furcsák, merengj el picit rajtuk. Meglepően pontos válaszokat kapsz a kérdéseidre. Az is lehetséges, hogy egyre többen keresnek téged, és kérik a segítségeidet ebben a hónapban. Ösztönösen bölcs javaslatokat adhatsz mindenkinek, de csak akkor tedd, ha kifejezetten kérik tőled. S ekkor is csak azt mondd el, te mit tennél az adott helyzetben. Senki életét sem oldhatod meg, de segíthetsz a többieket a helyes útra vezetni…  

Ezt jósolja júliusra a második tarot-kártya: 15. Az Ördög

Ha a második kártyát húztad képzeletben, Az Ördög nevű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A lap szerint különleges és nagyon izgalmas lehetőséget kaphatsz júliusban. Mégis legyél picit távolságtartó és bizalmatlan, mert ellenkező esetben könnyen az illúzió csapdájába pottyanhatsz. Amikor úgy érzed, valami túl szép, hogy igaz legyen, jusson eszedbe a tarot figyelmeztetése. Csak akkor kötelezd el magad, ha biztos vagy az érzéseidben. Az Ördög mindig a legszebb arcát mutatja, de aztán nagy árat kérhet az álmaid valóra váltásáért cserébe. Gondold át többször is, vajon tényleg megéri-e az ajánlat? Legyen ez munka, párkapcsolat, az egészséged, s valójában bármi. Döntened biztosan kell, de nem mindegy, most hogyan teszed. Júliusban az “apró betűs részletek” fölött sem sikkadhat el a figyelmed…

Ezt jósolja júliusra a harmadik tarot-kártya: 17. A Csillag

A harmadik tarot-kártya A Csillag, amely a tarot Nagyarkánumok egyik legpozitívabb lapja. Ha ezt a kártyát választottad, valóban csodás események várnak rád. Eléred az álmaidat, megvalósítod, amire oly régóta vágyakozol. Viszont ezért tenned is kellett a múltban. Ha megdolgoztál érte, learathatod a sikert. Bármi lehet ez, nemcsak a munkádban érhetsz el sikert, örömet, boldogságot, hanem az életed bármely területén. Rád találhat az igaz szerelem, meggyógyulsz egy komoly betegségből, beérnek a vágyaid. A válasz a tarot-nak feltett kérdéstől függ. Mindenesetre a remény ott van a kezedben, a jóslat visszaigazolja, hogy a lehető legjobb úton haladsz. Közel a siker, a boldogság, a legfényesebb csillag. Megérdemled, sokat tettél érte. Sokat tettél magadért!

július havi tarot jóslás tarot kártyák

Íme a júliusi tarot kártyák: IX. A Remete, XV. Az Ördög, XVII. A Csillag (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top