Horoszkóp

Válassz egy teliholdat, különleges titkot fed fel a személyiségedről

Ha te is többet szeretnél megtudni a személyiségedről, a következő kreatív teszt segíthet benne. A feladat nagyon egyszerű, válassz egyet a különleges teliholdak közül.

Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy teliholdat, és megismerheted a személyiséged eddig rejtett, ismeretlen oldalát.

Forrás: Boldsky.com

Ha az A-t választottad:

Olyan ember vagy, aki sikeres, képes elérni és megvalósítani a céljait. Energikus és optimista vagy, az önbizalmad pedig sokat segít bármilyen stresszes helyzet leküzdésében. Folyamatosan azért dolgozol, hogy sikeres legyél, ami egy ponton túl inkább már terhelő lehet, ezért neked azon érdemes dolgoznod, hogy kicsit könnyebben vedd a dolgokat néha. 

Ha a B-t választottad:

Kreatív és érzékeny vagy, főleg az érzelmeid vezérelnek. Szívesen segítesz általában a körülötted lévőknek, de érdemes határt húznod valahol, hogy ne vesszen bele az összes időd és energiád ebbe, mert könnyen tönkreteheted magad.

Ha a C-t választottad:

Tele vagy energiával, de nagyon temperamentumos, szeszélyes vagy. Nagyon erős karakternek tűnsz, de emögött némi félelem húzódhat attól, hogy elárulnak. Kicsivel jobban kellene bíznod a körülötted lévőkben, legalábbis a közeli szeretteidben és hinni abban, hogy a jó dolgokat, amiket másokkal teszel, visszakapod magad is.

Ha a D-t választottad:

Érzékeny és könyörületes vagy. Óriási vágyakozás van benned aziránt, hogy jó cselekedeteket hajts végre szeretteidért, ugyanakkor szomjazol arra, hogy elfogadjanak. Úgy tűnik, számodra mások fontosabbak, mint saját magad.

Ha az E-t választottad:

Nyughatatlan vagy, szeretsz utánajárni a dolgoknak és te magad rájönni, mi miért és hogyan történik. A fejedben folyamatosan cikáznak a gondolatok és ötletek. Nagylelkű és kíváncsi természet, a szeretteiédért bármit hajlandó vagy megtenni.

Ha az F-et választottad:

Békeszerető ember vagy. Ami egyedülállóvá tesz, az a tény, hogy hihetetlenül türelmes vagy és mindig képes vagy megőrizni a nyugalmad. Míg mások élvezik az élet egyszerű örömeit, te inkább a jövővel kapcsolatban szeretsz terveket szőni.

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top