Horoszkóp

Ezt árulja el rólad, hogy melyik holdfázisban születtél

A horoszkópban jelentősége van annak, hogy a Hold éppen melyik jegyben tartózkodott a születésed pillanatában. Gondoltad volna, hogy az sem mindegy, hogy ez a rejtélyes égitest éppen melyik arcát mutatta ebben az időpontban? Most kiderül, mit jelent a személyiségedre nézve, hogy éppen telihold ragyogott az égen vagy a sejtelmes újhold jelezte a születésedet.

A Hold erősen befolyásolhatja az érzelmeket, ahogyan szabályozza a tengerek és óceánok ár-apály mozgását, de a tested működésére, a nőiességedre is nagyon erősen hat. Az asztrológiában a személyiségjellemzőidet a csillagjegy tulajdonságai mellett nagymértékben befolyásolja a Hold állása is. Gondoltad volna, hogy az sem mindegy, éppen milyen fázisában ragyogott a Hold a születésed pillanatában?

Ha születésedkor a Hold növekvő fázisban volt…

…új, forradalmi eszmékhez vonzódsz, ami a mindennapjaidban nyugtalanság formájában is megnyilvánulhat. Inkább több új kapcsolatra vágysz, mintsem elmélyítenéd a meglévőket. Nem nagyon tudsz egy helyben hosszasan megmaradni.

Ha születésedkor telihold ragyogott az égen…

…tükrözhet határozatlan, de lelkiismeretes személyiséget. E holdfázis kiterjedt természetének köszönhetően úgy érezheted, mindenhol és mindenkinek meg kell felelned, mert akkor talán legalább egy kevés népszerűségnek örvendhetsz. De ez nem jelenti, hogy szerencsétlen lábtörlő lennél, inkább a szeretteidet szeretnéd boldoggá tenni, akár a saját kényelmedet is feláldozva értük. Csak ne felejtsd el, ugyanezt a nagylelkűséget időnként önmagadnak is megadni.

Ha születésed pillanatába a Hold fogyó fázisban volt…

…könnyen lehet, hogy az átlagosnál érzékenyebb típus vagy. Szeretsz olykor egyedül és csendben lenni, az érzéseidet pedig magadnak megtartani.

Ha újholdkor születtél…

…valószínűleg a pillanatnak élsz. Mindenben a lehetőséget észreveszel, magadat is beleértve. Elég magabiztos vagy ahhoz, hogy folyton nagyszerű terveket szövögess. Kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel, de valódi díva is lehetsz. Megérdemled a ragyogást, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy néha ne lenne érdemes vigyázni az egódra és együttműködni másokkal.

hold fázisok személyiség

Ezt árulja el a személyiségedről a Hold állása (Thinkstockphotos)

Refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top