Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legnyughatatlanabb

Ezek a csillagjegyek a legnyughatatlanabbak. Folyton mennének, képtelenek hosszabb időn át egy helyben maradni. Imádják a változást, ha tehetnék, szívük szerint egész életükben úton lennének. Vajon te is valódi bolygó hollandi vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ha csak belegondolsz, hogy mostantól mindennap ugyanazt kell tenned, vajon kiráz a hideg? Folyamatosan áhítod az új élményeket, embereket, helyeket? A nyughatatlanság sokszor a csillagokkal függ össze, hiszen vannak a zodiákusnak olyan jegyei, amelyek hajlamosabbak a folyamatos mozgásra, imádnak utazni, jönni-menni.

Az utazás nemcsak térbeli helyváltoztatást jelent, éppúgy utalhat a folyamatos fejlődésre, a munkahelyváltásra, az újabb és újabb ismeretségre vagy új vállalkozási ötletek elindítására is. A nyughatatlanok valójában nagyon mélyen érző, gondolkodó típusok, akiknek szinte képtelenek megzabolázni a bennük duzzadó kreatív energiákat.

utazás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton úton lennének (Thinkstockphotos)

1. A Vízöntő

A Vízöntő újabb és újabb ötletekkel áll elő, és hajlamos egyszerre több projektet is futtatni. Pontosan tudja magáról, mennyire különleges csillagjegy, így nem mindig tartja magára nézve kötelező érvényűnek a szabályokat. Ha a vezetői hagyják, hogy a saját feje után menjen, abból nemcsak ő, de a környezete is profitálhat.

2. A Nyilas

A Nyilast az új emberekkel való találkozás inspirálja a legjobban. Folyamatosan új arcokra, új ötletekre, új világokra vágyik. Számára nincs idegen, csak olyasvalaki, akivel még nem találkozott. Mindenki barát és mindenki újabb lehetőség a változásra, nem mellesleg egy újabb utazás lehetőségére.

3. Az Ikrek

Az Ikrek gondolkodó alkat, aki sokat töpreng az életén. Éppen ezért nem fog valamit azért megcsinálni, mert ez a szokás, vagy mert mindenki más is azt teszi. Értékeli az élet szépségeit, és szomjazik is rájuk. Nem szeretne semmiből sem kimaradni, és ezért nehezére esik akták tologatásával tölteni az idejét. Az élete végén élmények és kapcsolatok hosszú listájára, és nem elavult használati tárgyak tömkelegére szeretne visszatekinteni.

Ezek a csillagjegyek, ha tehetnék, máris pakolnának (Thinkstockphotos)

4. A Kos

A Kos általában nyughatatlan és kalandkereső csillagjegy, aki még akkor is izgalmakba keveredik, ha nem hagyja el a várost, ahol él. Sokszor nehéz lekötni a figyelmét, és rengeteg ingerre van szüksége ahhoz, hogy ne unja el magát.

5. Az Oroszlán

Az Oroszlán nem az a típus, aki alábecsülné a saját képességeit, sőt rendszerint igencsak magasra céloz. Az élete tele van csodával és izgalommal, és ez legtöbbször azért van, mert nem fél az új dolgoktól. Szereti új emberekkel, élményekkel, gondolatokkal tágítani a látókörét. És persze imád jönni-menni, utazni, világot látni, ragyogni.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top