Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy jobban kedveli a futó kalandot a komoly kapcsolatnál

Ezek a csillagjegyek szívesen flörtölnek, kedvelik a kalandokat, és ha nem muszáj, nem kötelezik el magukat. Számukra a nyár az önfeledtségről, a csábításról szól. Előbb-utóbb persze képesek magukat lekötni valaki mellett, de hogy erre mikor kerülhet sor, talán csak ők tudhatják. Vajon te is köztük vagy? Te sem szívesen kötöd le magad? A horoszkópból kiderülnek a válaszok.

Kos

A Kos számára a legizgalmasabb az ismerkedés, a hódítás, a csábítás időszaka. Imádja a kihívást, ami minél nagyobb, annál izgalmasabb. Uralkodó bolygója, a Mars szenvedéllyel tölti fel őt, ezért mindent nagyon szeret, amit szenvedéllyel tehet. Hosszú távon viszont mégis inkább az önállóságot keresi. Csak akkor állapodik meg, ha képes vagy fenntartani az érdeklődését, ha mindig újabb és újabb kalandként élheti meg a mindennapokat veled.

Ikrek

Az Ikrek folyton új élményekre vadászik, új emberekkel szeretne megismerkedni. Egyrészt végtelenül barátságos, szórakoztató és megnyerő típus, másrészt nem mindig kitartó, és a flörtöket sem veti meg. Játékos, kíváncsi és végtelenül izgalmasak csillagjegy, viszont senki kedvéért sem köti le magát, ha nem fűlik hozzá a foga. Ha vele szeretnél élni, légy izgalmas, keresd a változást, a folyamatos mozgást, a vidámságot, akkor biztosan nem hagy el.

Nyilas

Ha léteznek kalandor csillagjegyek, a Nyilas minden bizonnyal közéjük tartozik. Született felfedező, aki még akkor is megőrzi függetlenségét, amikor tartós párkapcsolatban él. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezze magát, folyamatos fejlődésre, változásra van szüksége, érzelmileg, szellemileg, testileg egyaránt. Csak akkor fogja magát elkötelezni melletted, ha vele utazol, ha vele változol és fejlődsz.

Vízöntő

A szabad szellemű és barátságos Vízöntő senki kedvéért nem követi a konvenciókat, így megállapodni sem fog egykönnyen. Szereti a baráti társaságokat, a könnyed, laza, vidám és kötetlen kapcsolatokat. Szerinte a tartós párkapcsolat csak hátráltatná, hogy megvalósíthassa világmegváltó álmait. Tervezhetsz vele hosszú távon, de ahhoz előbb neki is el kell jutnia eddig a döntésig. Izgalmas és szórakoztató társ, aki a többiekhez hasonlóan vágyik a szabadságra, a változatosságra, az izgalmakra.

párkapcsolat szerelem csillagjegy

Ezek a csillagjegyek nehezen kötelezik el magukat (Thinkstockphotos)

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top