Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legnyughatatlanabb

Folyton új ötleteken törik a fejüket, és nem bírnak betelni az új élményekkel – mutatjuk az 5 legpörgősebb, legnyughatatlanabb csillagjegyet. Te is köztük vagy?

1. Vízöntő

A Vízöntő az a típus, akit megöl a rutin. Kreativitását nem lehet keretek közé szorítani. Általában nem éri be egy projekttel, ha mégis, akkor folyton azon dolgozik, hogyan tehetné még jobbá.

2. Oroszlán

Az Oroszlánokat nem fogod látni sokszor rácsodálkozni az élet apró örömeire. Ők nagyban gondolkoznak, és mivel nem tesznek le az álmaikról, folyamatosan dolgoznak, hogy elérjék őket. Ha pedig egyet valóra váltottak, jöhet a következő.

3. Ikrek

Az Ikrek sokat gondolkozik azon, milyen csodálatos lehetőségeket rejt az élet. Ezért egyből sem akar kimaradni: nem véletlen, hogy szinte üldözi az élményeket, a kapcsolatokat, hogy minél többet megtapasztalhasson belőlük.

4. Nyilas

A Nyilast az új ismeretségek tartják életben. Folyamatos ötletekre, inspirációkra, ingerekre van szüksége. Számára az utazás is elsősorban az ismerkedésről szól.

5. Kos

A Kos minden napban a kalandot keresi. Hajlamos gyorsan elunni magát, ezért folyton újabb és újabb élményeket keres, amikkel pozitívan változtathat saját maga vagy mások életén.

nyughatatlan csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legnyughatatlanabbak (Thinkstockphotos)

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top