Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek színpadra születtek

Mindenkit más-más személyiséggel és tehetséggel áldott meg a sors. Ezek a csillagjegyek például színpadra születtek. Nemcsak kreatívak, szépek és okosak, de rendkívül szórakoztatóak is. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

A Nyilas

optimista művész színpad horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas kalandos, optimista, nyitott, és rendkívül energikus csillagjegy. Az utazás megszállottja, akinek mindenkor egyedi ötletei vannak. Csöppet sem szégyenlős, remek előadó, így nem véletlen, hogy ő valódi popsztárnak, színésznek vagy motivációs szónoknak született. Kedves, inspiráló és kifejezetten tehetséges kommunikátor, ráadásul bámulatos a humorérzéke. Nem fél a reflektorfénytől, és a kritikát is jól viseli. Szerethető stílusával kétségtelenül színpadra született.

Az Ikrek

optimista művész színpad horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek született szórakoztató. Okos, energikus, optimista, kíváncsi, és kifogyhatatlan a beszélőkéje. Könnyedén ismerkedik, nagyon barátságos, így gyorsan belopja magát a többiek szívébe. Ő a társaságok motorja, az unalmat képtelen elviselni, szórakoztatni viszont annál jobban szeret. Természetes bája és intelligenciája miatt képes órákon át fenntartani a többiek figyelmét. A humora szintén elsőrangú, beszólásai elképesztően találóak. A negatív kritikát néha a szívére veszi, máskor meg nagyvonalúan kezeli.

Az Oroszlán

optimista művész színpad horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán szinte bizonyosan sztárnak született. Nyitott, társaságkedvelő, nagylelkű és szórakoztató csillagjegy, aki képes bearanyozni a többiek életét. Ő az, aki mindenkinél jobban imádja, és mindenkinél jobban vágyik a reflektorfényre. Akkor a legboldogabb, amikor minden figyelem rá irányul, amikor rajongók hada veszi körül. Az sem meglepő, hogy kifejezetten az olyan munkakörökben érzi jól magát, amelyek hatalmat és státuszt adnak neki. 

A Kos

optimista művész színpad horoszkóp kos csillagjegyA Kos az Oroszlánhoz hasonlóan magabiztos és ambiciózus csillagjegy. Spontán, könnyed, lelkes és szereti a kalandokat. Kreativitása és erős akarata nagyszerű vezetővé teszi. A figyelmet ő is szereti, így színészként is megállja a helyét. Születetten árad belőle a szórakoztatás, humorból sem szenved hiányt. Magabiztosságával könnyedén nyeri meg magának a többieket, a negatív kritikákat pedig egyszerűen elengedi a füle mellett.

színpad tehetség előadóművész csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül színpadra születtek (Thinkstockphotos)

Culture Astrology

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top