Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legnyitottabb

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni. Nyitottak, barátságosak, kedvesek és hihetetlenül cserfesek. Minden helyzetben a megfelelő témát dobják fel, bármiről képesek könnyedén, gátlások nélkül csevegni. Imádják a társaságot, bármilyen összejövetelen jól érzik magukat. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. A Kos (március 21 – április 19.)

nyitott barátságos csillagjegyek kos horoszkópA Kos nagyon szereti a társasági életet, ahol önmagát adhatja. Sosem erőlködik, hogy észrevegyék vagy megkedveljék a többiek, mert mindez természetes módon árad belőle. Hihetetlenül magabiztos és, így még akkor is képes könnyedén kapcsolatot teremteni, amikor valójában nem igazán készült erre. Ő az, aki folyamatosan kérdéseket tesz fel a többieknek, érdeklődik, kíváncsi rájuk, és aki képes rávenni a többieket az új élmények kipróbálására.

2. Az  Ikrek (május 21 – június 20.)

nyitott barátságos csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek nem hagyna ki egyetlen egy társasági eseményt vagy bulit sem. Őt az sem zavarja, ha egyedül hívják meg, mert így kedvére flörtölhet, ismerkedhet. Szinte mindig begyűjt magának egy-két új barátot. Számára a legfontosabb, hogy jól érezze magát, mivel könnyen szóba elegyed bárkivel, sosem unatkozik, sőt ő lesz a parti szíve-lelke. Nagyon jól kijön a legkülönbözőbb személyiségű emberekkel, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Nem véletlenül kedvelik őt annyira.

3. Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

nyitott barátságos csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán a legkisebb erőfeszítés nélkül bűvöli el a körülötte lévőket. Elég mindössze egyetlen vonzó és bájos mosoly vagy pillantás, és máris mindenki őt akarja megismerni. Alapból sincs problémája az önbizalommal, de társaságban egészen hihetetlenül magabiztos. Minél többen veszik őt körül, annál jobban érzi magát. A figyelem pedig arra inspirálja, hogy még inkább megmutathassa önmagát. Mindenről és mindenkivel képes csevegni, neki az ismerkedés sosem okoz problémát.

4. A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

nyitott barátságos csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg vonzó külsejével és kedvességével könnyen illeszkedik be bármilyen társaságba. Pozitív kisugárzásával még a nagyobb partikon is könnyedén magára hívja a figyelmet, valójában a nélkül, hogy erre bármilyen erőfeszítést tenne. Nagyon szeret ismerkedni, szívesen beszélget ismeretlenekkel is, nagyon nyitott és barátságos csillagjegy. Minden helyzetben tudja, milyen szavakat használjon, sosem esik zavarba, amikor társalognia kell.

5. A Nyilas (november 22 – december 21.)

nyitott barátságos csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas talán a legnyitottabb csillagjegy. Rendkívül kíváncsi, nagyon szeret ismerkedni, ami mind-mind az önismeret útján segíti őt. Az utazásai során is szívesen beszélget a helyiekkel csupán azért, hogy minél több információt, érdekességet gyűjthessen. Nagyon könnyen kezdeményez beszélgetést bárkivel, néha egy picit talán túl könnyelműen is. Kétségtelen, őt nem zavarja, amikor ki kell lépnie a komfortzónájából.

Your Tango Külső fotó: Thinkstockphtos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top