nlc.hu
Horoszkóp

Telihold hatása 2024 február

Ezt hozza a csillagjegyednek a februári telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a februári telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. 2024 második holdtöltéje február 24-ére esik, és a Szűz jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

telihold

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Szűz jegyében kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Szűzben

A februári teliholdat hóholdnak is nevezik, mert a régi időkben, amikor ebben az időszakban vastagabb hótakaró borította a tájakat, csodásan verődött vissza a hold fénye a havon. A most előttünk álló telihold úgynevezett mikrohold lesz, ami a hatalmas méretű szuperhold ellentéte: ezúttal a megszokottnál valamivel kisebbnek tűnik majd a planéta, de ettől függetlenül természetesen ugyanúgy teszi majd a dolgát!

A dátum másik különlegessége, hogy egybeesik az év első tízmilliószoros napjával is, vagyis az energiák megsokszorozódására számíthatunk. Jó, ha tudod, hogy amikor a hold a Szűz jegyében teljesedik ki, mindannyian szorgalmasabbá, gyakorlatiasabbá és kritikusabbá válunk még érzelmi kérdésekben is. Tettvágyunk és igényünk rendre felerősödik, az elvarratlan szálakat szeretnénk végre helyretenni, és ilyenkor a kihívást jelentő szituációkból sem hátrálunk ki.

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – draganab

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top