nlc.hu
Horoszkóp

A telihold utáni napokban is figyelj magadra

Használd a telihold energiáját!

Nem tudod, miért aludtál nyugtalanul? Ne aggódj: nincs baj veled, csak a tegnapi telihold még a tízmilliószoros nappal is találkozott!

Vannak olyan teliholdas éjjelek, amikor azok is megérzik a hatását, akik egy atomrobbanást is átaludnának – a tegnapi, május 26-i is egyike volt ezeknek. A telihold hatása az emberi szervezetre tudományosan a mai napig nem tisztázott. Ettől még létezik, és nagyon sokan érezzük hónapról hónapra.
A holdciklus sok nőnek a menstruációs ciklusát is szabályozza, így kétségtelen, ezzel a természeti erővel kezdenünk kell valamit! Elsőként figyeld a holdnaptárat, és használd ki az újhold, a telihold és a növekvő hold energiáját.
A telihold előtt, de utána is még két napig érdemes ezeket megfogadni.

nő teliholddal

Fotó: Unsplash

Uralkodj magadon

Holdtöltéhez közeledve az ember ingerültebb, hajlamos kötekedni, vitázni. A statisztikák szerint ilyenkor megnő az erőszakos bűncselekmények, és a balesetek száma is. A testünkben megnövekvő víz mennyisége is hozzájárul a feszültséghez. Ha közeleg a telihold, ingerültség esetén mindig vidd a figyelmet a légzésedre, a víz mudrával pedig harmonizálod a testedben a víz elemet.

Végezz telihold meditációt

Meditálni mindig jó, de a nyugtalanságot remekül lehet kezelni vele. A videómegosztókon rövidebb-hosszabb telihold meditációkat találsz, de a közösségi oldalakon ilyenkor élő közvetítésekhez is csatlakozhatsz. A közösség ereje segíthet abban, hogy végigcsináld, és erőteljesebben érezd az esemény energiáját.

Töltsd fel az ásványaidat

Telihold estéjén tedd ki az ablakba egy kendőre az kristályaidat, ásványköves ékszereidet. Előtte folyass rájuk pár percig hideg vizet, töröld szárazra. A víz megtisztítja, a holdfény pedig feltölti az energiájukat. Közben adj hálát magadnak, vagy akinek szeretnél: hiszen foglalkozol magaddal, jelen vagy, tudatos része vagy az univerzumnak.

2021. évi holdtölték:

  • június 24.
  • július 24.
  • augusztus 22.
  • szeptember 20.
  • október 20.
  • november 19.
  • december 19.
Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top