nlc.hu
Horoszkóp

Az újhold szülöttei a pillanatnak élnek

Így hat az életedre, hogy melyik holdfázisban születtél

A Hold állása egy igen fontos tényező a születésünk pillanatába, meghatározza a horoszkópodat. De annak is jelentősége van, hogy melyik holdfázisban születtél.

A Hold állása hatással van az életünkre. A holdciklust rengeteg nő menstruációs ciklusa követi, a holdhoroszkópot olvasók pedig pontosan tudják, miként hat rájuk az adott héten ez az égitest. Minden holdfázis másként hat a szervezetünkre, hangulatunkra. Akinek az átlagosnál erősebben, az biztos megfigyelte már, hogy mely időszakokban kell jobban kontrollálni magát, vagy kihasználni a Hold adta lehetőségeket.
De nem csupán az év során érzékeljük a változásokat, hanem egyenesen meghatározók a holdfázisok egész életünkben is. Méghozzá más-más személyiséget eredményez a tény, hogy melyik holdfázisban születtél.

nő holddal

Fotó: Unsplash

Tudd meg, melyik holdfázisban születtél!

A köznyelv szerint a Hold megtelik, majd elfogy. A holdfázisok újholddal kezdődnek, ekkor nem látjuk a Holdat, majd egy hét alatt éri el a növekvő hold az első negyedet. Újabb egy hét növekedés után megtelik, ez lesz a telihold, és ismét fogyni kezd. A fogyó hold egy hét múlva az utolsó negyed állapotába kerül, és a negyedik héten teljesen eltűnik, ismét az újhold fázisába kerül.
Hogy éppen melyik fázisban születtél a négy hetes ciklus alatt, a holdnaptár fogja megmondani, ahol évtizedekre visszamenőleg megkeresheted a születésnapodat.

Ha újholdkor születtél

Igyekszel megragadni minden lehetőséget, a mának, a pillanatnak élsz. Magabiztos vagy, és nagyratörő terveid vannak, amibe nem félsz belevágni. Kiváló vezetői adottságaid vannak, de bármilyen pozícióban vagy, kiragyogsz az ötleteiddel, motivációddal. Másokat is képes vagy ösztönözni, viszont figyelj az egódra, és arra is, hogy igyekezz együttműködni a környezeteddel.

Ha növekvő hold idején születtél

Nyugtalanság feszít, mindig tenni, változni, változtatni akarsz. Nehezen maradsz egy helyben, nehezen tartod meg magad körül ugyanazokat az embereket. Nem érzed magad biztonságban az állandóságtól, közben nem tudod, pontosan mire vágysz. Ez a két feladatod van: megtalálni az életcélodat, és a belső békét, amitől biztonságra lelsz.

Ha teliholdkor születtél

Szeretnél megfelelni mindenkinek, szeretnél egy jobb világot teremteni magad körül. Közben kissé bizonytalan vagy, ez megakadályozhat a terveidben. Magadat kell egy kis időre mások elé helyezni, hogy megtaláld, mivel támogathatod az embereket, ahol megtalálod önmagad és a megélhetésedet. Ne áldozd fel magad, találd meg az egyensúlyt.

Ha fogyó hold idején születtél

Néha komoly önértékelési gondokkal küzdesz, vagy túl érzékeny vagy. Jó dolog dédelgetve lenni, és mindig lesznek körülötted támogató barátok, de te id tudod, hogy ennél többre vagy hivatott. Meg kell erősítened magad, hogy újjá születhess, mint a Hold. Keresd meg a jót magadban, és érezd, hogy egyedi vagy és sokat érsz. A Hold elfogyhat, de te itt maradsz: erősebben, mint valaha.

(via rituals)

Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top