Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek felrobbannak teliholdkor

Ezek a csillagjegyek valósággal robbannak telihold idején. A horoszkóp szerint hihetetlenül feszültek lesznek, képtelenek a türelemre, a higgadtságra. Ha te is köztük vagy, már most készülj a hétfői teliholdra. Kemény lesz.

A Hold valójában mindenkire és mindenre hatással van. Ahogyan árapály idején tengereket, óceánokat mozgat meg, pontosan úgy befolyásolja a csillagjegyek érzelmeit, reakcióit is. Nos, hétfőn ismét telihold ragyog az égen, így ezek a csillagjegyek talán már ma sem találják a helyüket. Akit érint, legyen most különösen óvatos és körültekintő – bármilyen nehéznek tűnik is.

A Nyilast démonok gyötrik teliholdkor

A Nyilas kifejezetten optimista és vidám típus, ő az egyik legnyitottabb csillagjegy, ha a spiritualitásról esik szó. Telihold alatt különösen érzelmes lesz, ami pedig alapból annyira nem is jellemző rá. Ilyenkor a képzelete démonai, no meg neurotikus paranoia gyötri. Feszült és türelmetlen, szóval, jobb őt békén hagyni.

Ezek a csillagjegyek felrobbannak teliholdkor (iStock)

A Mérleg nem találja a helyét teliholdkor

Valójában egy apróság is bőven elég, hogy a Mérleg kibillenjen az egyensúlyából, és máris kész a baj. A telihold meg nem is annyira apróság… Ilyenkor ő teljesen elveszíti a lelki harmóniát. Nem találja a helyét, fogalma sincs, mi a problémája, folyamatosan sír, belemerül az önsajnálatba. Az is igaz, hogy a hálószobában épp ilyenkor villantja meg a vadabbik oldalát.

A Bak szinte robban teliholdkor

Teliholdkor a Bak túlzottan is buzog az energiától, tettre kész, rendkívül aktív, alig várja, hogy végre csinálhasson már valamit. Józanabbik és megfontoltabb oldala ugyanakkor pontosan tudja, nem lobbanthatja lángra a világot. Ő éppen ezért lesz nagyon frusztrált a teliholdtól, hiszen menne is, de a logika maradásra bírja.

A Kos kivetkőzik magából teliholdkor

Talán a Kos esetében figyelhető meg a Hold emberekre gyakorolt hatása a legpontosabban. Teliholdkor ő ugyanis féltékeny, dühös, szeszélyes, tele van szexuális frusztrációval, gyakorlatilag teljesen kivetkőzik önmagából. Ilyenkor jobb őt elkerülni, és megvárni, amíg elmúlnak az ingerlékeny napok. Utána sokkal higgadtabb és nyugodtabb lesz ő is.

Forrás: Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top